Η Ubisoft κλείνει 35 χρόνια ζωής και το γιορτάζει με δώρα και άλλα πολλά!

370

Η Ubisoft, κλείνει και επίσημα 35 χρόνια ζωής στη βιομηχανία και το διάστημα 2 Νοεμβρίου με 19 Δεκεμβρίου, θα εγκαινιάσει μία γιορτή έξι εβδομάδων με διάφορα πράγματα.

Η γιορτή ξεκίνησε ήδη με το καθημερινό δώρο που προσφέρει το Ubisoft Store, όπου μπαίνοντας καθημερινά μέχρι και τις 5 Δεκεμβρίου θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα κουπόνι 1.000$, το οποίο θα προστεθεί στο πορτοφόλι σας ή κουπόνια του ίδιου ποσού για το Ubisoft Store. Αυτό ισχύει για κατόχους λογαριασμών ηλικίας άνω των 17 ετών.

Επί προσθέτως 80% εκπτώσεις τρέχουν σε διάφορα παιχνίδια όπως το Rainbow Six Siege και Assassin’s Creed Valhalla. Από τις 4 Νοεμβρίου έως και 7 Νοεμβρίου οι παίκτες θα μπορούν να παίζουν δωρεάν το Ghost Recon Breakpoint.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτασμών θα διατίθενται δωρεάν ανταμοιβές στους παίκτες, συμπεριλαμβανομένου δωρεάν περιεχομένου, για παιχνίδια όπως το Far Cry 6 και το Rainbow Six Siege. Στις 2 Νοεμβρίου, οι συνδρομητές του Ubisoft+ θα λάβουν επίσης τέσσερις ειδικές ανταμοιβές που μπορούν να ξεκλειδωθούν σε παιχνίδια που είναι διαθέσιμα στη συνδρομητική υπηρεσία, με διαθέσιμες ανταμοιβές ανάλογα με το επίπεδο συνδρομητή τους. Τέλος, θα δοθούν δύο δωρεάν παιχνίδια για PC, τα οποία θα μπορείτε να λάβετε για μικρό χρονικό διάστημα μέσω του Ubisoft Connect.

Αυτά και άλλα περισσότερα πρόκειται να αποκαλυφθούν μέσα στο επόμενο διάστημα. Για περισσότερα πατήστε εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.