Η Techland ετοιμάζει έναν AAA open-world fantasy action RPG τίτλο με Developers από πασίγνωστα Studios

326

Η Techland ανακοίνωσε πως ασχολείται και επίσημα με ένα νέο Project, το οποίο θα είναι ένας open-world action RPG τίτλος, ο οποίος θα λαμβάνει χώρα σε έναν φανταστικό κόσμο.

Στο Project θα πάρουν μέρος developers από πασίγνωστα studios όπως η CD Projekt Red (The Witcher, Cyberpunk 2077), Arkane Studios (Dishonored, Prey, Deathloop), Guerilla Games (Horizon franchise), Ubisoft (Assassin’s Creed, Far Cry, κλπ) και ακόμη περισσότερα!

Πιο συγκεκριμένα μερικά από τα άτομα τα οποία θα πάρουν μέρος στο Project είναι:

  • Karolina Stachyra Narrative director που συνεργάστηκε στο παρελθόν με τη CD Projekt RED στο The Witcher 2: Assassins of Kings και στο The Witcher 3: The Wild Hunt, καθώς και στο επιπρόσθετο περιεχόμενο αυτού.
  • Arkadiusz Borowik Narrative lead που συνεργάστηκε στο παρελθόν με τη CD Projekt RED στο The Witcher 2: Assassins of Kings και The Witcher 3: The Wild Hunt, καθώς και στο επιπρόσθετο περιεχόμενο αυτού.

Tους τελευταίους μήνες επίσης στην ομάδα προστέθηκαν:

  • Bartosz OchmanOpen world director που εργάστηκε στο παρελθόν στο Cyberpunk 2077 και στο The Witcher 3: The Wild Hunt.
  • Mario Maltezos Creative director ο οποίος στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με εταιρείες όπως η Ubisoft (Prince of Persia: The Sands of Time), η Warner Bros. (Mad Max) και η Microsoft.
  • David McClureLead game designer που είχε συσχετιστεί στο παρελθόν με τα Arkane Studios (DEATHLOOP), Deep Silver και Playground Games.
  • Kevin Quaid Lead animator με πάνω από οκτώ χρόνια εμπειρίας στην Guerrilla Games, δουλεύοντας σε τίτλους όπως το Horizon Zero Dawn και στο Expansion του, “The Frozen Wilds”.
  • Marcin SuroszLead user interface / user experience designer με εκπληκτική ικανότητα στον καθορισμό των αναγκών που έχουν οι παίκτες, όντας μέλος και της People Can Fly.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Techland θα συνεχίσει να υποστηρίζει το Dying Light 2, με μπόλικο υλικό τα επόμενα 5 χρόνια!

Η εταιρία μοιράστηκε και το πρώτο concept art και πλέον έχει δημοσιεύσει και ανοιχτές θέσεις εργασίας. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.