Η Sony PlayStation προσλαμβάνει διευθυντή προγραμματισμού και στρατηγικής για PC!

361

Η Sony βρίσκεται σε αναζήτηση ενός νέου Διευθυντή που θα ασχολείται αποκλειστικά, με τον νέο τομέα που θέλει να προσεγγίσει ακόμη περισσότερο το PlayStation brand, και αφορά το PC gaming (δείτε εδώ την αγγελία εργασίας).

Πριν κάμποσο καιρό εάν σε κάποιον έλεγες ότι η Sony θα ασχοληθεί με PC Gaming και την κυκλοφορία τίτλων της σε PC, θα γελούσε. Τώρα όχι απλά έχει δώσει μερικούς από τους μεγαλύτερους τίτλους της σε PC (Days Gone, Horizon Zero Dawn, God of War και σύντομα τα Uncharted 4 και Uncharted: The Lost Legacy) αλλά έχει προχωρήσει σε εξαγορά ειδικής ομάδας που θα ασχολείται με τα PC ports (Nixxes Software) αλλά πλέον αναζητά και ένα άτομο το οποίο θα ασχοληθεί αποκλειστικά με το PC Gaming.

Βέβαια στη παρούσα φάση η Sony είναι επιλεκτική με ποια παιχνίδια διαθέτει σε PC και κυρίως αποτελούν αρκετά παλιές κυκλοφορίες οι οποίες προέρχονται από το PlayStation 4.

Όμως αυτή η αγγελία για την συγκεκριμένη θέση εργασίας, μπορεί αν υποδηλώνει πως στο άμεσο μέλλον η εταιρία θα κινηθεί πολύ πιο ”επιθετικά” στο τομέα του PC Gaming. Aυτό τυπικά μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα. Αλλά δεν είναι απίθανο να δούμε από εδώ και πέρα ταυτόχρονες ή κοντινές κυκλοφορίες νέων τίτλων της και στην δικιά της πλατφόρμα αλλά και σε PC, μία διαδικασία την οποία ακολουθεί εδώ και πολύ καιρό από την άλλη η Microsoft.

Το PC Gaming κοινό είναι πάρα πολύ μεγάλο και σίγουρα η Sony θέλει να προσεγγίσει αυτή την μερίδα του κόσμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.