Η Sony μάλλον ετοιμάζει τον δικό της PC Launcher

347

Φαίνεται πως και η Sony ετοιμάζει με τη σειρά της τον δικό της Launcher για PC, εφόσον και επίσημα αποφάσισε να μπει για τα καλά στην κυκλοφορία των τίτλων της σε PC.

Η πληροφορία έρχεται αρχικά από το VGC, το οποίο μας ενημερώνει πως υπάρχουν στοιχεία τα οποία μαρτυρούν ένα ”PlayStation PC Launcher”, μέσω αρχείων που βρεθήκανε στο Marvel’s Spider-Man Remastered.

Η Sony φαίνεται πως ετοιμάζει λοιπόν τον δικό της Launcher ενώ αξίζει να αναφέρουμε και πως πριν λίγες ημέρες μάθαμε και πληροφορίες που αφορούν το PSN και τους παίκτες PC. Φαίνεται πως παράλληλα ετοιμάζει να φέρει και το PlayStation Network σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, και έτσι θα έχουμε κοινή χρήση των trophies, saves κλπ, ανάμεσα σε κονσόλα και PC.

Περισσότερα για το θέμα εδώ.

Να πούμε για την ιστορία πως μέχρι τώρα οι PC παίκτες μπορούν να απολαύσουν τα Days Gone, God of War, Horizon Zero Dawn και τώρα το Marvel’s Spider-Man, ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένονται τα Marvel’s Spider-Man: Miles Morales και Uncharted: Legacy of Thieves Collection. Τέλος, το The Last of Us: Part 1 θα έρθει και αυτό σε PC, δίχως να γνωρίζουμε ημερομηνία κυκλοφορίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.