Η Philips Momentum, είναι η πρώτη οθόνη σχεδιασμένη για το XBOX

761

Η νέα οθόνη Philips Momentum προσφέρει επικυρωμένη απόδοση Designed for Xbox με εξαιρετικά καθαρή 4Κ ανάλυση, με ελάχιστο ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz, HDR υποστήριξη με DisplayHDR 1000, μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης για ομαλό παιχνίδι και μόνιμα χαμηλή καθυστέρηση παιχνιδιού.

Η ομάδα συνεργάστηκε για να δημιουργήσει τη λειτουργία Xbox Game Mode που προσφέρει μια συναρπαστική λειτουργία με ειδικά συντονισμένη ποιότητα εικόνας για το Xbox.

Η οθόνη δοκιμάστηκε και επικυρώθηκε εκτενώς από μηχανικούς της Microsoft και της TPV για να διασφαλίσει την τέλεια συμβατότητα, ενώ ταυτόχρονα ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες που αναμένουν οι αφοσιωμένοι οπαδοί του Xbox.

Σε αντίθεση με τις τηλεοράσεις, οι οθόνες gaming Philips Momentum είναι ειδικά σχεδιασμένες, με χαμηλό λανθάνοντα χρόνο και χαμηλή καθυστέρηση με προτεραιότητα να παρέχουν μια πολύ πιο ομαλή και πιο ρεαλιστική εμπειρία παιχνιδιού. Η χαμηλή καθυστέρηση εισαγωγής που διαθέτει η σειρά αυτή, είναι μεγάλο πλεονέκτημα όταν παίζετε twitch-sensitive video games, επιτρέποντας την εγγραφή σας στην οθόνη πιο γρήγορα. Η ναυαρχίδα Philips Momentum 55″ (559M1RYV) θα περιλαμβάνει μια ειδικά σχεδιασμένη μπάρα ήχου από τους μηχανικούς της Bowers & Wilkins, τη βρετανική εταιρεία ηχείων, παγκοσμίως γνωστή για τα καινοτόμα σχέδια και την ηχητική μηχανική, που ολοκληρώνει την εμπειρία.

Αυτό είναι μόνο ένα πρώτο βήμα σε αυτήν τη νέα σειρά οθονών gaming οθονών Designed for Xbox: περισσότερα μοντέλα πρόκειται να ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες. Εν τω μεταξύ, χάρη στη νέα προδιαγραφή HDMI 2.1, η νέα Philips Momentum 559M1RYV θα επιτρέψει μια εκπληκτική εμπειρία παιχνιδιού με ανάλυση 4K και ρυθμούς ανανέωσης 120Hz σε όλες τις κονσόλες επόμενης γενιάς.

Αναμένεται μέσα στον Αύγουστο, στην τιμή των €1.399.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.