Η Naughty Dog των The Last of Us και Uncharted διαλέγει τα καλύτερα παιχνίδια για το 2022

303

Μέσω του επίσημου Blog της στο site της, η Naughty Dog, δημιουργός ομάδα του The Last of Us franchise Και Uncharted franchise δημοσίευσε τα δικά της αγαπημένα παιχνίδια για το 2022.

Οι developers της ομάδας, μας αναφέρει πρώτο πρώτο, τον γνωστό ύποπτο της φετινής χρονιάς, το Elden Ring της FromSoftware. Ο τίτλος αυτός ήταν επιλογή του Vice President, Αrne Meyer καθώς και του Jeremy Yates animation director του Αμερικάνικου studio.

Συνεχίζουμε με το Gran Turismo 7, μία επιλογή του Christian Gyrling, επίσης Vice President. Άλλοι τίτλοι τους οποίους διάλεξε η Naughty Dog είναι το άκρως επιτυχημένο Marvel Snap από τον Mtthew Gallant Game Director, το Olliolli World από την Rochelle Snyder, Communications Lead.

Εννοείται πως δεν θα μπορούσε να λείπει το God of War Ragnarok, μία επιλογή του Theo Tanaka, Senior Quality Assurance. Συνεχίζουμε με το Rollerdrome, μία επιλογή του Jonathon Dornbush, Εditorial Content Manager.

Άλλα παιχνίδια τα οποία διάλεξε η ομάδα της Naughty Dog, είναι το Sifu, Signalis, Horizon Forbidden West, Valorant, Stray και Bloom.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.