Η Naughty Dog μοιράστηκε ένα νέο concept art από το standalone multiplayer The Last of Us παιχνίδι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

321

Η Naughty Dog είναι έτοιμη να γιορτάσει φέτος τα 10 χρόνια ζωής του The Last of Us franchise, το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 14 Ιουνίου του 2013. Έτσι, στην ετοιμασία αυτών των εορτασμών η εταιρία μοιράστηκε ένα ολόφρεσκο concept art από το Multiplayer standalone παιχνίδι The Last of Us.

Ανυπομονούμε για τη 10η επέτειο του The Last of Us τον Ιούνιο και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα μοιραστούμε περισσότερα μαζί σας για το μέλλον αυτού του franchise. Θα έχουμε μερικές διασκεδαστικές εκπλήξεις για εσάς στην πορεία, αλλά αργότερα φέτος θα αρχίσουμε να σας δίνουμε κάποιες λεπτομέρειες για το multiplayer φιλόδοξο The Last of Us. Με μια ομάδα με επικεφαλής τους Vinit Agarwal, Joe Pettinati και Anthony Newman, το έργο διαμορφώνεται ως μια φρέσκια, νέα εμπειρία από το στούντιο μας, αλλά μια εμπειρία που έχει τις ρίζες της στο πάθος του Naughty Dog να προσφέρει απίστευτες ιστορίες, χαρακτήρες και gameplay. Μοιραστήκαμε για πρώτη φορά μαζί σας το concept art του έργου πέρυσι και ελπίζουμε ότι αυτό το νέο κομμάτι concept art παρακάτω θα σας ενθουσιάσει περαιτέρω πάνω σε αυτό που εργάζεται η ομάδα μας

ανέφερε το studio μεταξύ άλλων.

Μην ξεχνάνε επίσης πως στις 3 Μαρτίου το The Last of Us έρχεται για πρώτη φορά σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με το The Last of Us Part I, ενώ στις 15 Ιανουαρίου θα κάνει πρεμιέρα και η επίσημα σειρά The Last of Us στο HBOX Max.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.