Η Naughty Dog άλλαξε το Logo της στα Social Media – Ανακοίνωση νέου παιχνιδιού;

258

Η Naughty προέβη στην αλλαγή του λογότυπου της σε όλα τα social media. Πιο συγκεκριμένα θα δούμε προφανώς την γνώριμη ”πατημασιά” σκύλου, μόνο που αυτή την φορά το χρώμα είναι μπλε αντί για το κλασσικό κόκκινο.

https://twitter.com/DomTheBombYT/status/1598408214068035595

Εννοείται, πως οι φήμες άρχισαν να κατακλύζουν το ίντερνετ σιγά σιγά, με άλλους να λένε πως είναι μία απλή αλλαγή logo για να δένει περισσότερο στα Χριστούγεννα τα οποία έρχονται, ενώ άλλοι να αναφέρουν πως σχεδόν ποτέ η Naughty Dog δεν προβαίνει σε τέτοιες αλλαγές στα social της, αν δεν βρίσκεται κοντά σε κάποια ανακοίνωση.

Δεδομένου πως και τα The Game Awards βρίσκονται πολύ κοντά, δεν είναι διόλου απίθανο να έχουμε κάποια ανακοίνωση. Αξίζει να αναφέρουμε, πως ο Neil Druckmann είχε αποκαλύψει πριν λίγο, καιρό ότι εργάζεται σε ένα ολοκαίνουργιο IP αλλά δεν έδωσε παραπάνω λεπτομέρειες. Οι φήμες κάνανε λόγο για ένα fantasy παιχνίδι, το οποίο ενδεχομένως να δένει με το μπλε χρώμα.

Τέλος, μην ξεχνάμε και τον standalone The Last of Us multiplayer τίτλο στον δουλεύει η ομάδα ανάπτυξης. Για να δούμε περί τίνος πρόκειται…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.