Η Microsoft στην ”γκάφα της χρονιάς” μας αποκαλύπτει πότε θα κυκλοφορήσει το GTA 6

568

Εννοείται πως οι περισσότερες εταιρίες και developers γνωρίζουν πάνω κάτω πότε αναμένεται να έρθει το πολυπόθητο Grand Theft Auto 6.

Η αλήθεια είναι όμως δεν είχαμε σαν σκέψη, ότι η χρονιά κυκλοφορίας θα μαθευτεί με αυτόν τον τρόπο (αν και δεκάδες leaks μίλησαν για το 2024). Μέσω ενός εγγράφου της Microsoft, αναφέρεται πως ο τίτλος της Rockstar Games θα έρθει το 2024.

Πρόκειται για έγγραφα τα οποία κατατέθηκαν στη CMA (Competion and Markets Authority), που αφορούσαν το θέμα της Sony και το όλο σίριαλ που έχει γίνει με την εξαγορά της Activision Blizzard και το τι θα απογίνει με την αποκλειστικότητα του Call of Duty.

Μέσα στα έγγραφα αναφέρεται και το ”Grand Theft Auto VI” το οποίο φέρεται πως θα είναι και το όνομα του επόμενου μεγάλου GTA.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται ξεκάθαρα:

To άκρως αναμενόμενο Grand Theft Auto VI αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στο αντίστοιχο έγγραφο της Sony, προς την CMA αποκαλύφθηκε και η χρονολογία κυκλοφορίας του PlayStation 6 αν και σε εκείνο το έγγραφο η ημερομηνία ήταν σβησμένη. Περισσότερα παρακάτω:

PlayStation 6: Kαι όμως μάθαμε από την ίδια την Sony πότε θα έρθει!!!

Μετά το τεράστιο leak του GTA 6 πριν λίγο καιρό, πλέον μαθαίνουμε και πότε θα έρθει το παιχνίδι έστω και με αυτόν τον τρόπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.