Η Logitech παρουσιάζει το G502 X Gaming Mouse σε ενσύρματες, ασύρματες και PLUS εκδόσεις!

251

Η σειρά G502 X εμπλουτίζει την κληρονομιά του G502, που επανεφευρέθηκε και επανασχεδιάστηκε με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες gaming.

Η Logitech G, ένα brand της Logitech και κορυφαία καινοτόμος στις τεχνολογίες και τον εξοπλισμό gaming, ανακοίνωσε σήμερα τα G502 X, G502 X LIGHTSPEED και G502 X PLUS, τις νεότερες εκδόσεις του πιο δημοφιλούς gaming ποντικιού στον κόσμο, με μια σειρά πρωτοποριακών καινοτομιών για την καλύτερη δυνατή εμπειρία gaming.

Το G502 X συνεχίζει την κληρονομιά μιας ασυναγώνιστης gaming απόδοσης, επανασχεδιάζοντας σχολαστικά τη φόρμα του G502, προσθέτοντας μάλιστα τις πιο προηγμένες τεχνολογίες gaming, συμπεριλαμβανομένων των υβριδικών οπτικομηχανικών διακοπτών LIGHTFORCE.

Αποκλειστικά στη Logitech G, όλα τα μοντέλα G502 X διαθέτουν ολοκαίνουργιους υβριδικούς οπτικομηχανικούς διακόπτες LIGHTFORCE για απίστευτη ταχύτητα και αξιοπιστία, καθώς και ακριβέστατη ενεργοποίηση με άμεση απόκριση. Το LIGHTFORCE είναι μια επαναστατική τεχνολογία μικροδιακοπτών που συνδυάζει τα οφέλη των οπτικών διακοπτών με την εξαιρετική αίσθηση των μηχανικών διακοπτών που αγαπούν οι gamers. Οι οπτικοί διακόπτες προσφέρουν γρήγορη ταχύτητα, απόδοση και αξιοπιστία.

Το LIGHTFORCE χρησιμοποιεί γαλβανικά μέρη επαφών μέσα στο διακόπτη, που λειτουργούν ακριβώς όπως οι μηχανικοί διακόπτες, για να διατηρήσουν αυτή την απολαυστική αίσθηση. Το αποτέλεσμα είναι οπτικά και μηχανικά εναύσματα να είναι αρμονικά κατασκευασμένα για να προσφέρουν την απόλυτη απόδοση gaming. Οι υβριδικοί διακόπτες LIGHTFORCE παρέχουν αξιόπιστη οπτική ενεργοποίηση, εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση (latency) σε συνδυασμό με χαρακτηριστικά αναφοράς όπως τα «ευκρινή» απτικά μηχανικά κλικ.

Το G502 X διαθέτει ένα επανασχεδιασμένο, αναστρέψιμο και αφαιρούμενο κουμπί αλλαγής DPI για να καλύψει μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών χεριών και στυλ λαβής, έναν επανασχεδιασμένο τροχό κύλισης με υψηλότερη σταθερότητα και μειωμένο βάρος, διατηρώντας το εμβληματικό διπλό εξαιρετικά γρήγορο scroll αλλά και λειτουργίες κύλισης ακριβείας του G502, φόρτιση USB-C για τις ασύρματες εκδόσεις, καθώς και εξωσκελετό λεπτού τοιχώματος για μείωση βάρους και μέγιστη ακαμψία.

Το G502 X έρχεται, επίσης, εξοπλισμένο με τον αισθητήρα gaming υψηλής ακρίβειας HERO 25K, προσφέροντας ακρίβεια αναλογίας 1-1 σε επίπεδα sub-micron και μηδενική εξομάλυνση, φιλτράρισμα ή επιτάχυνση.

Για πιο αποδοτικό gaming χωρίς καλώδια η τεχνολογία LIGHTFORCE προσφέρει χρόνους απόκρισης 68% πιο γρήγορους από την προηγούμενη γενιά ποντικιών. Η νέα έκδοση του ασύρματου πρωτοκόλλου LIGHTSPEED επιτρέπει στους παίκτες να συνδέουν δύο συσκευές LIGHTSPEED σε έναν δέκτη χρησιμοποιώντας το εργαλείο σύζευξης συσκευών στο G HUB.  Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν να χειριστούν το G502 X με τον ίδιο δέκτη με τα Logitech G915, G915 TKL ή G715 gaming πληκτρολόγια.

Επιπλέον, τα ασύρματα προϊόντα της σειράς G502 X είναι συμβατά με το mousepad ασύρματης φόρτισης Logitech G POWERPLAY για απεριόριστη διάρκεια ζωής της μπαταρίας χωρίς καλώδια.

Το μοντέλο G502 X PLUS υποστηρίζει LIGHTSYNC RGB με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: ρέοντα φωτισμό 8 LED που είναι προσαρμόσιμος και ακολουθεί το παιχνίδι, εφέ ενεργοποίησης και απενεργοποίησης και βελτιστοποίηση μπαταρίας μέσω ανίχνευσης ενεργού παιχνιδιού.

Και τα τρία ποντίκια είναι διαθέσιμα σε μαύρο και λευκό χρώμα.

Τιμές και Διαθεσιμότητα

Τα ποντίκια Logitech G502 X, G502 X LIGHTSPEED και G502 X PLUS αναμένεται να είναι διαθέσιμα στο LogitechG.com και σε καταστήματα λιανικής παγκοσμίως τον Σεπτέμβριο του 2022 με προτεινόμενες τιμές λιανικής 92.99 €, 155 € και 175 € αντίστοιχα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.