Η FIFA ”τη λέει” εμμέσως στην ΕΑ – Συνεχίζει ακάθεκτη τη δημιουργία FIFA ποδοσφαιρικών τίτλων

367

Πριν λίγες ώρες σας ενημερώσαμε πως το FIFA 23 θα είναι και επίσημα το τελευταίο παιχνίδι της ΕΑ με το όνομα ”FIFA” μιας και δεν τα ”βρήκε” με τη Fédération Internationale de Football Association.

To νέο όνομα του ποδοσφαιρικού τίτλου της ΕΑ από το χρόνου θα φέρει το όνομα EA Sports FC. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Η απάντηση της FIFA ήρθε και επίσημα η οποία εμμέσως ”τη λέει” στην ΕΑ, αναφέροντας πως θα συνεχίσει την ανάπτυξη των ποδοσφαιρικών τίτλων FIFA με άλλον συνεργάτη και ότι μόνο ο τίτλος με όνομα FIFA αντιπροσωπεύει το καλύτερο και αυθεντικό τίτλο ποδοσφαίρου.

Ο Gianni Infantino, πρόεδρος της ομοσπονδίας δήλωσε μεταξύ άλλων:

”Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι το μόνο αυθεντικό, αληθινό παιχνίδι που έχει το όνομα FIFA θα είναι το καλύτερο διαθέσιμο παιχνίδι για τους gamers και για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου. Το όνομα FIFA είναι ο μόνος, παγκόσμιος, πρωτότυπος τίτλος. Τα FIFA 23, FIFA 24, FIFA 25, FIFA 26 και ούτω καθεξής – η σταθερά είναι το όνομα FIFA το οποίο θα μείνει για πάντα και θα παραμείνει το καλύτερο.

Ο τομέας των διαδραστικών παιχνιδιών και των eSports βρίσκεται σε μία τροχιά ασυναγώνιστης ανάπτυξης και διαφοροποίησης. Το πλάνο της FIFA είναι να κάνει σίγουρο ότι μπορεί να αξιοποιήσει στον μέγιστο βαθμό όλες τις μελλοντικές επιλογές όπως επίσης και ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και ευκαιριών για τους gamers, τους fans και τους συνεργάτες”.

Η FIFA κατέστησε ξεκάθαρο πως δεν επηρεάζεται από αυτό το διαζύγιο και αναζητά άλλα studios ώστε να συνεχίσουν τη μακροχρόνια ιστορία του ποδοσφαιρικού τίτλου, που αριθμεί 30 χρόνια ζωής στη βιομηχανία. Για να δούμε ποιος θα είναι αυτός που θα αναλάβει αυτό το βαρύ φορτίο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.