Η EA ανακοινώνει το Battlefield Mobile και μας ενημερώνει για το επόμενο, Next-Gen Battlefield

488

Η EA ανακοίνωσε πως το studio Ιndustrial Toys εργάζεται παρέα με την DICE, ώστε να κυκλοφορήσουν ένα νέο Battlefield παιχνίδι σε mobile συσκευές, το οποίο στοχεύει για κυκλοφορία το 2022.

Το παιχνίδι αυτό θα αποτελέσει έναν stand-alone τίτλο το οποίο φτιάχτηκε εξ’ αρχής αποκλειστικά για smartphones και tablets. H DICE, φυσικά και εργάζεται πάνω στο επόμενο Battlefield. Ο Oskar Gabrielson, General Manager της DICE, μέσω ενός blog post, ανέφερε πως επιτέλους το επερχόμενο mobile Battlefield είναι έτοιμο να προχωρήσει έπειτα από αρκετά χρόνια, όπου βρισκόταν σε διαδικασία πρωτοτύπων και ιδεών.

Όσον αφορά το επόμενης γενιάς Battlefield που θα έρθει σε κονσόλες νέας γενιάς και PC, ανέφερε πως στο εν λόγω project εργάζεται η DICE, μαζί με τη Criterion και DICE LA.

”Βρισκόμαστε σε διαδικασία playtesting αυτή τη στιγμή: polishing, blancing και κάνουμε το καλύτερο δυνατό παιχνίδι Battlefield το οποίο μπορούμε. Μπορώ να σας πω ότι είναι ένα τολμηρό βήμα. Έχει ότι αγαπάμε για το Battlefield και το μεταφέρει στο επόμενο επίπεδο. Επική κλίμακα. Ένας ολοκληρωμένος στρατιωτικός πόλεμος. Τρελές και απρόσμενες στιγμές. Καταστροφές που αλλάζουν το παιχνίδι. Μαζικές μάχες γεμάτες με περισσότερους παίκτες και χάος όσο ποτέ. Όλα ζωντανεύουν με τη δύναμη των κονσολών της επόμενης γενιάς και των υπολογιστών”, ανέφερε ο Oskar Gabrielson.

Το παιχνίδι αναμένεται στο τρέχων οικονομικό έτος το οποίο ορίζεται το διάστημα ανάμεσα στον Απρίλιο του 2021 και τον Μάρτιο του 2022.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.