Η closed Beta του Rainbow Six Quarantine φαίνεται πως θα αρχίσει σύντομα

563

To spinoff του Rainbow Six Siege, Rainbow Six Quarantine το οποίο βασικά όπως φαίνεται, δεν θα μείνει με αυτό το όνομα, για τους ευνόητους λόγους, φαίνεται πως έχει μπει σε τροχιά κυκλοφορίας.

Παίκτες, οι οποίοι είχαν κάνει register, όταν ανακοινώθηκε το παιχνίδι, για τις δοκιμαστικές εκδόσεις, λάβανε προσκλήσεις για μία ”classified” τεχνική δοκιμή, που αφορά ένα ανώνυμο παιχνίδι το οποίο προφανέστατα και είναι το Rainbow Six Quarantine.

Tα emails που στάλθηκαν στους παίκτες έλεγαν:

”Επιλέξατε να συμμετάσχετε σε μία τεχνική δοκιμή για μία επερχόμενη tactical εμπειρία τριών παικτών, από το σύμπαν του Tom Clancy”. Εν συνεχεία, τους ζητήθηκε να επιλέξουν πλατφόρμα, ανάμεσα σε PC, Xbox One και PS4. Τέλος, οι πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία έναρξης και τα preloads θα αποσταλθούν στους τυχερούς τον επόμενο καιρό.

Φαίνεται πως μία αρκετά μικρή μερίδα ανθρώπων έχουν λάβει το συγκεκριμένο email, οπότε εάν έχετε κάνει register και δεν έχετε λάβει Mail μην ανησυχείτε, ίσως να είστε τυχεροί μέσα στον επόμενο καιρό.

Αυτό που έμεινε τώρα είναι να δούμε περί τίνος πρόκειται σαν παιχνίδι, πότε θα κυκλοφορήσει και ποιο θα είναι το τελικό όνομά του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.