Η Bloober Team ετοιμάζει το Remake του Silent Hill 2 (ΦΗΜΗ)

232

Πριν λίγες ώρες, όπως σας ενημερώσαμε, διέρρευσαν νέες concept art εικόνες καθώς και πληροφορίες που αφορούν ένα από τα αρκετά όπως φαίνεται Silent Hill παιχνίδια τα οποία βρίσκονται υπό ανάπτυξη.

Τα σημερινά μας νέα έρχονται από τον YouTuber NateTheHate, ο οποίος ουκ ολίγες φορές έχει αποκαλύψει στο παρελθόν αρκετά πράγματα από τη βιομηχανία, τα οποία επιβεβαιώθηκαν αργότερα.

Όπως ανέφερε μέσω Twitter, η Πολωνική ομάδα ανάπτυξης Bloober Team, των Layers of Fear, Οbserver, Blair Witch και του πιο πρόσφατου The Medium, εργάζεται στο remake του Silent Hill 2. Ο YouTuber μάλιστα αναφέρει ότι θα υπάρξουν σχετικά reworks στα puzzles, θα έρθουν νέα endings και πως θα είναι time exclusive τίτλος στο PlayStation, όσον αφορά τις κονσόλες ενώ θα έρθει και σε PC.

Είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση, όπως και με το The Medium.

Αυτό όμως δεν είναι το μόνο Silent Hill το οποίο βρίσκεται υπό ανάπτυξη μιας και η Konami ετοιμάζει και ακόμη έναν τίτλο με πολλαπλές ιστορίες. Το concept art που διέρρευσε είναι πολύ πιθανόν να αφορά αυτό.

Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Jeff Grubb, ήρθε να επιβεβαιώσει αυτές τις πληροφορίες, λέγοντας πως και ο ίδιος έχει ακούσει από διάφορες πηγές. Ο γνωστός δημοσιογράφος συνέχισε, λέγοντας πως η Konami είχε σχέδια για αποκάλυψη στην περσινή Ε3, κάτι το οποίο ακυρώθηκε.

Η εταιρία ανέβαλε την παρουσία της στην έκθεση όμως είχε αναφέρει πως εργάζεται σε πολλαπλά Projects τα οποία μάλιστα βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ίσως, φέτος ήρθε η ώρα για τη μεγάλη αποκάλυψη στα πλαίσια του Summer Game Fest.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.