Η 4Α Games δουλεύει στο επόμενο Metro παιχνίδι – Το Metro Exodus έρχεται σε PS5 και Xbox Series X|S

427

Aκόμη ένα παιχνίδι θα έρθει στην επόμενη γενιά μέσω σχετικού update.

Πιο συγκεκριμένα η 4Α Games, ανακοίνωσε πως ήδη δουλεύει για να φέρει στα PS5 και Xbox Series X|S το Metro Exodus.

Αυτές οι εκδόσεις θα έχουν χαρακτηριστικά, όπως μηδαμινά Loading screens, ray-tracing, πιο υψηλό frame-rate καθώς και υψηλότερες αναλύσεις.

Φυσικά, όπως και σε άλλες περιπτώσεις οι κάτοχοι του Metro Exodus σε PS4 και Xbox One θα λάβουν δωρεάν την αναβάθμιση στις νέες κονσόλες.

Τα νέα όμως δεν τελειώνουν εκεί, μιας και στην μακροσκελή ανακοίνωσή της, η 4A Games, επιβεβαίωσε πως ήδη εργάζεται πάνω στο επόμενο Metro παιχνίδι.

H ομάδα ανάπτυξης δήλωσε πως η συνεργασία της με την Saber θα της επιτρέψει να εξερευνήσει κάτι που αποτελούσε μεγάλη φιλοδοξία για τα παιχνίδια της ομάδας, αλλά δεν είχε την δυνατότητα να εκπληρώσει μέχρι σήμερα. Και αυτό είναι μια multiplayer εμπειρία στο σύμπαν του Metro.

Για τους παίκτες που ίσως ανησυχήσουν βλέποντας αυτά τα νέα, η 4A Games αναφέρει ρητά πως δεν βλέπει τον ερχομό του multiplayer προσπαθώντας να μπει και σε αυτή την τάση που υπάρχει τα τελευταία χρόνια στα multiplayer παιχνίδια.

Απλά ως δημιουργοί θέλουν να εξερευνήσουν μία εμπειρία για πολλούς παίκτες που θα έχει νόημα στο σύμπαν του Metro. Εννοείται, πως το επόμενο παιχνίδι θα είναι μία single player εμπειρία.

Παραπάνω λεπτομέρειες δεν μοιράστηκαν μαζί μας, αλλά σίγουρα περιμένουμε να δούμε τι ετοιμάζει η 4A.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.