Η συνδρομητική υπηρεσία ”Spartacus” του PlayStation θα αποκαλυφθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα (ΦΗΜΗ)

397

Εδώ και πάρα πολύ καιρό ακούγεται πως η Sony ετοιμάζει τη δικιά της συνδρομητική υπηρεσία για να ”χτυπήσει” το XBOX Game Pass. Οι φήμες για το project Spartacus είναι πολλές αλλά αυτή τη φορά έχουμε πολύ καυτές πληροφορίες.

Σύμφωνα με τον Jason Schreier του Bloomberg, πασίγνωστο δημοσιογράφο του χώρου, αναφέρει πως το Spartacus θα αποκαλυφθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Όπως τονίζει αυτή η υπηρεσία θα είναι ένας συνδυασμός του PlayStation Plus και PlayStation Now, και θα φέρει ένα πολύ εντυπωσιακό Line-up από πρόσφατους τίτλους αλλά και κλασσικά αγαπημένα παιχνίδια από τις προηγούμενες γενιές PlayStation.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ θα υπάρχουν συνολικά τρεις επιλογές και διαβαθμίσεις της υπηρεσίας.

-Η πρώτη θα έχει όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα στο PlayStation Plus.

-Η δεύτερη θα προσθέσει μία μεγάλη γκάμα τίτλων από το PlayStation 4 αλλά και επερχόμενους PlayStation 5 τίτλους.

-Η τρίτη και πιο πλούσια, θα φέρει demos παιχνιδιών, game stramings στα χνάρια του PS Now, καθώς και μία διευρημένη συλλογή κλασσικών PlayStation τίτλων.

H ειδοποιός διαφορά με το Game Pass και κάτι το οποίο σημειώνει και το ρεπορτάζ του Bloomberg είναι πως σε αντίθεση με την υπηρεσία της Microsoft, δε θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε από την πρώτη μέρα τίτλους που κυκλοφορούν.

Για παράδειγμα, ο επόμενος μεγάλος τίτλος του PlayStation είναι το God of War: Ragnarok. Αυτό θα πρέπει να το αγοράσετε εφόσον το επιθυμείτε και θέλετε να το παίξετε αμέσως, ακόμη και εάν είστε συνδρομητής της εν λόγω υπηρεσίας, μιας και θα προστεθεί σε αυτή αργότερα από την κυκλοφορία του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.