Η ΕΑ ρίχνει την ευθύνη αποτυχίας του Battlefield 2042 στο Halo Infinite και τον κορονοϊό … φυσικά!

461

Οι περιγραφές, τραγωδία, φιάσκο και άλλες πολλές, είναι μερικές από τις λέξεις που μπορούν να περιγράψουν το Battlefield 2042.

Πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει πως παίκτες προχώρησαν σε υπογραφή σχετικού Petition για επιστροφή χρημάτων. Μέχρι και αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχουν μαζευτεί πάνω από 210 χιλιάδες υπογραφές!

Ο γνωστός insider Tom Henderson ο οποίος παρακολουθεί στενά τόσο την ΕΑ όσο και το Battlefield σαν franchise δημοσίευσε κάποιες πληροφορίες οι οποίες έρχονται κατευθείαν από το εσωτερικό της ΕΑ και αφορούν τους λόγους τους οποίους επικαλείται η ΕΑ, ότι οδήγησαν στην αποτυχία και το κακό launch του Battlefield 2042.

Η Laura Miele η οποία είναι και η head των studio της ΕΑ, ανέφερε ως αστοχία το launch του τίτλου που εν τέλει δεν κατάφερε να συναντήσει τις προσδοκίες της ίδιας της εταιρίας αλλά και του κόσμου.

Όπως αναφέρει υπήρχαν θέματα με τη Frostbite Engine η οποία ήταν αναγκαίο να λάβει τόσα πολλά Updates που στην ουσία ήταν σαν να δημιουργείται μία νέα μηχανή γραφικών. Φυσικά, δεν έλλειψε και η πανδημία από το τραπέζι και οι συνθήκες εργασίας των υπαλλήλων, οι οποίοι δούλευαν στα σπίτια τους.

Τέλος, ανέφερε πως σημαντικό ρόλο στην κακή πορεία του Battlefield 2042 έπαιξε το Halo Infinite! Ναι, καλά ακούσατε!

Η Miele ρίχνει το μπαλάκι στο Halo! Όπως ανέφερε, η κοντινή κυκλοφορία του τίτλου της Microsoft, επέφερε μεταξύ των δύο παιχνιδιών συγκρίσεις, και το Battlefield όντας πιο ανέτοιμο και με αρκετά bugs, έδειχνε αδύναμο, στο προφανώς αψεγάδιαστο τεχνικά Halo.

Όπως και να έχει η EA πρέπει να αναθεωρήσει πολλά έπειτα από αυτό το κακόγουστο αστείο που ακούει στο όνομα Battlefield 2042.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.