Η ΕΑ ”νερφάρει” το OP ”Trivela Shot” στο FIFA 23!

398

Όσοι παίζουν Ultimate Team ξέρουν πολύ καλά τι πάει να πει ”Trivela Shot” μιας και αποτελεί ένα από τους πιο γνωστούς, εύκολους και παράλληλα εντυπωσιακούς τρόπους για να σκοράρεις. Για όσους δεν γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται, στην ουσία είναι το σουτ το οποίο πραγματοποιείται με το εξωτερικό μέρος του ποδιού δίνοντας ανάποδα φάλτσα στην μπάλα.

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος ήταν να πραγματοποιείς το σουτ αυτό έξω από την περιοχή και κυρίως από πλάγιες θέσεις, έτσι δεν υπήρχε λόγος να πατήσεις εντός περιοχής για να σκοράρεις, εφόσον με σωστό timing και με παίκτες δε, που έχουν trait ”outside foot shoot”, τα πράγματα είναι πραγματικά πανεύκολα στην επίτευξη γκολ. Βέβαια αυτό μπορούν να το κάνουν και απλοί παίκτες ακόμη και center backs που δεν φημίζονται για τις επιθετικές τους αρετές. Πάρτε μία γεύση παρακάτω:

Η ΕΑ λοιπόν ανακοίνωσε πως στο επόμενο update του FIFA 23 θα μειώσει το πόσο αποτελεσματικό μπορεί να καταστεί το ”trivela shot”. Το update για την ακρίβεια είναι ήδη live σε PC, Xbox Series X-S και PS5, ενώ αναμένεται σύντομα και σε PS4 και Xbox One.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.