Η αποκάλυψη του Ψυχρού Πολέμου MP απόψε!

534

Σε λίγες ώρες θα αποκαλυφθεί το Multiplayer κομμάτι της επόμενης γενιά του Black Ops. Ο λόγος φυσικά για το Call of Duty: Black Ops Cold War που παρουσιάστηκε επίσημα πριν 2 βδομάδες (δείτε εδώ), μόνο όσον αφορά το single player campaign. Απόψε Τετάρτη στις 20:00, ετοιμαστείτε να δούμε παρέα με streamers ανά το παγκόσμιο για πρώτη φορά το Multiplayer κομμάτι του, με τους καινούριους χάρτες, modes και εμπειρίες που θα φέρει μαζί του.

Συντονιστείτε στο επίσημο κανάλι του Call of Duty στο YouTube, στο Facebook και στο Twitter pagesγια περισσότερες πληροφορίες, και για να κορεστεί η δίψα για περισσότερο CoD μέχρι την κυκλοφορία του στις 13 Νοεμβρίου. Αν επιθυμείτε να το προ-παραγγείλετε, ρίξτε μια ματιά εδώ.

Δεν έχει ανακοινωθεί οποιαδήποτε συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού ακόμη, γι αυτό ευελπιστούμε ότι ίσως κάτι ειπωθεί απόψε! Κρίνοντας δε, από το τι μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα η σειρά, με life-size gadgets, ποντάρουμε σε μια έκδοση που να έχει το RC αυτοκινητάκι που φαίνεται στο trailer (αν και υπήρξε ξανά) ή το κράνος που φορά στο εξώφυλλο 😉

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.