Η ανάπτυξη του S.T.A.L.K.E.R. 2 συνεχίζεται κανονικά

403

Όπως σας είχαμε ενημερώσει λίγους μήνες πίσω η GSC Game World ανακοίνωσε πως θα παγώσει για λίγο την ανάπτυξη του S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, εξαιτίας του πολέμου.

Έπειτα αυτή την ανακοίνωσε, πολλοί κάνανε λίγο πως το Ουκρανικό studio μεταφέρθηκε σε πιο ασφαλές έδαφος και πιο συγκεκριμένα στην Πράγα της Τσεχίας, προκειμένου να συνεχίσει να δουλεύει στο παιχνίδι.

Φαίνεται πως το project συνεχίζεται κανονικά. Στον επίσημο Discord server του τίτλου, ένας από τους developers απάντησε σε σχετική ερώτηση για το πως πάει η ανάπτυξη του παιχνιδιού, πως η ανάπτυξη του συνεχίζεται.

Επίσης, το Πολωνικό GRYOnline το οποίο μετέφερε και πρώτο την είδηση τόνισε πως πλέον στον Discord server, όλα τα κανάλια είναι ανοιχτά κάτι το οποίο σημαίνει πως η ανάπτυξη μάλλον βρίσκεται και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς.

Μία ακόμη ερώτηση η οποία υπήρξε εντός του server και έχει να κάνει με το επίπεδο δυσκολίας του παιχνιδιού, απαντήθηκε από τους developers, οι οποίοι είπαν:

”Θα ετοιμάσουμε αρκετά επίπεδα δυσκολίας ώστε να υπάρξει σωστό επίπεδο πρόκλησης για τον εκάστοτε παίκτη. Βέβαια, θα υπάρξει κάτι ακόμη και για τους πραγματικά σκληροπυρηνικούς γνώστες”. 

Το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl θα έρθει σε PC και Xbox Series X|S, όπως επίσης και στο Game Pass day one.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.