Ημερομηνία κυκλοφορίας και νέο Trailer για το TEKKEN 7 – Δείτε όλες τις εκδόσεις του παιχνιδιού

494

Η Bandai Namco, έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο trailer για το έβδομο κεφάλαιο του πασίγνωστου fighting, τίτλου, το TEKKEN.

Μέσω του trailer μας αποκάλυψε και την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, που θα αργήσει λιγάκι μιας και το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε PC, Xbox One και PS4 στις 2 Ιουνίου.

Επίσης, ανακοινώθηκαν και οι όλες οι εκδόσεις του παιχνιδιού μεταξύ άλλων και η συλλεκτική, ας τις δούμε αναλυτικά:

συλλεκτική έκδοση (PS4 και Xbox One) θα εμπεριέχει, όλο το περιεχόμενο της Deluxe Edition, το Season Pass, μία φιγούρα με πρωταγωνιστές τους  Heihachi και Kazuya, ύψους 30 εκατοστών και 45 εκατοστών πλάτους, ένα συλλεκτικό steelbook, καθώς και το Sountrack του παιχνιδιού.

-Το Season Pass (Xbox One, PS4 και Steam), του παιχνδιού, θα δώσει πρόσβαση στους παίκτες σε τρία content packs, με νέους χαρακτήρες, νέα modes, νέα στάδια, νέα costume packs καθώς και ένα μπόνους  35-piece Metallic Costume Pack. Το κάθε pack θα μπορεί να αγοραστεί και ξεχωριστά.

-Όσοι προ-παραγγείλουν το παιχνίδι στην retail έκδοσή του (Xbox One, PS4 και Steam), θα λάβουν ως δώρο την Eliza, την γνωστή χαρακτήρα βαμπίρ, την οποία γνωρίσαμε στο TEKKEN Revolution. Επί προσθέτως, οι κάτοχοι Xbox One θα λάβουν ένα δωρεάν αντίτυπο του TEKKEN 6, λόγω του backwards compatible capabilities, από το Xbox One.

-Το Digital Xbox One Pre-Order Pack, το οποίο θα διατεθεί στο Xbox One (διαθέσιμο στο Xbox Store στις 31 Ιανουαρίου), όπως αναφέραμε πιο πάνω θα δίνει πρόσβαση στην Eliza καθώς και ένα δωρεάν αντίτυπο του TEKKEN 6.

Digital Deluxe Edition (PS4, Xbox One και Steam) θα εμπεριέχει το παιχνίδι καθώς και το Season Pass.

-Tέλος η PlayStation 4 έκδοση του παιχνιδιού θα έρθει με αποκλειστικό περιεχόμενο. Οι κάτοχοι της κονσόλας της Sony, θα λάβουν θρυλικά κουστούμια από το Tekken 4 και Tekken 2 για τους χαρακτήρες King, Xiaoyu και Jin καθώς και ένα Jukebox Mode, στο οποίο οι fans μπορούν αν ακούσουν παλιά κομμάτια του franchise καθώς να δημιουργήσουν και την δικιά τους Playlist καθώς παίζουν.

Ακολουθεί το σχετικό trailer:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.