Ημερομηνία κυκλοφορίας και αποκάλυψη του Artwork για το Call of Duty: Modern Warfare II

379

Η Activision επιβεβαίωσε πρόσφατα πως το φετινό Call of Duty θα είναι το Modern Warfare II, δίνοντας μας μόνο το λογότυπο και τίποτα παραπάνω.

Όμως πριν από λίγο η εταιρία αποκάλυψε και επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας μέσω μιας ειδικής διαφήμισης η οποία λαμβάνει χώρα σε ένα τεράστιο εξωτερικό χώρο.

Μέσω αυτού μαθαίνουμε πως το παιχνίδι θα έρθει στις 28 Οκτωβρίου. Οι fans του τίτλου θα μπορέσουν να βιώσουν μία νέα περιπέτεια της Task Force 141. Η ομάδα από το Modern Warfare του 2019 γυρνά στα λημέρια της! Πιο συγκεκριμένα ο αγαπημένος Captain John Price επιστρέφει παρέα με τους  Simon “Ghost” Riley, John “Soap” MacTavish, Kyle “Gaz” Garrick καθώς και το νέο μέλος Colonel Alejandro Vargas.

Φυσικά, όλοι οι παραπάνω θα παίξουνε πολύ μεγάλο ρόλο στο campaign του τίτλου και ενδεχομένως και στο multiplayer εάν και αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Τώρα σύμφωνα με τα τελευταία leaks, το campaign θα παρουσιαστεί και επίσημα στις 8 Ιουνίου ενώ ενδέχεται να δούμε ακόμη περισσότερα κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest ή ακόμη και στο Xbox & Bethesda Showcase.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.