ΕΠΙΣΗΜΟ: H Remedy ανακοίνωσε το Control 2 – Αυτή είναι η πρώτη εικόνα!

220

Το πολυπόθητο Alan Wake 2 αναμένεται να έρθει μέσα στο 2023, όπως γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό όμως φαίνεται πως η Remedy δε ”κάθεται στα αυγά της”.

Το Φινλανδικό studio ανακοίνωσε και επίσημα το Control 2 το οποίο θα έρθει σε συνεργασία με την 505 Games (όπως και το πρώτο παιχνίδι), η οποία θα αναλάβει το publishing του τίτλου. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε το παιχνίδι ως ”Project Heron” και πλέον γνωρίζουμε περί τίνος πρόκειται. Director του παιχνιδιού θα αναλάβει ο Mikael Kasurinen.

https://twitter.com/505_Games/status/1591056229375565826

Ο τίτλος θα αναπτυχθεί με την πανέμορφη μηχανή γραφικών της Remedy, Northlight Engine η οποία χρησιμοποιήθηκε στα Control και Quantum Break.

Η PC έκδοση του παιχνιδιού θα εκδοθεί αποκλειστικά από την ίδια την Remedy ενώ η εκδόσεις για P55, Xbox Series X και S θα έρθουν από την 505 Games.

Δείτε και την πρώτη εικόνα παρακάτω:

Ο CEO της Remedy, Tero Virtala είπε μεταξύ άλλων:

Είμαι περήφανος που μπορώ να επιβεβαιώσω ότι το Control με το μεγαλύτερο budget, γνωστό και ως Codename Heron, είναι το Control 2, μια ολοκληρωμένη συνέχεια του βραβευμένου παιχνιδιού Control

O τίτλος βρίσκεται ακόμη σε concept στάδιο οπότε δεν πρέπει να τον περιμένουμε πολύ σύντομα. Άλλωστε η Remedy στην παρούσα φάση έχει δώσει την μεγαλύτερη προσοχή της στο Alan Wake 2.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.