ΕΠΙΣΗΜΟ: Η σειρά God of War είναι γεγονός και έρχεται στο Amazon Prime – Πρώτες λεπτομέρειες!

332

Οι φήμες επιβεβαιώνονται!

Το God of War γίνεται σειρά και πρόκειται να έρθει στην συνδρομητική υπηρεσία της Amazon, το Amazon Prime.

Ο επίσημος λογαριασμός της υπηρεσίας μέσω Twitter μας γνωστοποίησε τα χαρμόσυνα νέα λέγοντας: ”Ο Θεός του Πολέμου έρχεται.”.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν και οι πρώτες πληροφορίες για την ιστορία της σειράς. Αρχικά μαθαίνουμε ότι η σειρά θα βασιστεί στα γεγονότα του God of War του 2018, οπότε θα ταξιδέψουμε στα μέρη της Σκανδιναβίας και θα δούμε φυσικά την περιπέτεια του Kratos και του Atreus. Η επίσημη σύνοψη της σειράς:

Όταν η αγαπημένη του σύζυγος πεθαίνει, ο Κράτος ξεκινάει ένα επικίνδυνο ταξίδι με τον αποξενωμένο γιο του για να σκορπίσει τις στάχτες της από την πιο ψηλή κορυφή -την τελευταία επιθυμία της γυναίκας του. Σύντομα ο Κράτος καταλαβαίνει ότι το ταξίδι είναι μια μεταμφιεσμένη επική περιπέτεια, η οποία θα δοκιμάσει τους δεσμούς μεταξύ πατέρα και γιου και θα αναγκάσει τον Κράτος να πολεμήσει νέους θεούς και τέρατα για την τύχη του κόσμου.

Όπως μεταφέρει το ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter, έχουμε και τα πρώτα ονόματα τα οποία θα αναλάβουν να φέρουν στην ζωή την σειρά. Ο δημιουργός της σειράς ”The Wheel of Time”, Rafe Judkins, θα αναλάβει να σκηνοθετήσει την σειρά ενώ το σενάριο θα γράψουν οι Mark Fergus και Hawk Ostby (Iron Man, The Expanse και άλλα).

Όσον αφορά του executive producers, θα είναι οι παραπάνω που αναφέραμε παρέα με τον Cory Barlog, δημιουργό του God of War 2018. Το ίδιο συνέβη να πούμε και με την σειρά The Last of Us, όπου ο δημιουργός του παιχνιδιού, Neil Druckmann είχε την ίδια θέση με τον Barlog.

Τέλος, μιλάμε για μία συμπαραγωγή των Amazon Studios, Sony Pictures Television και PlayStation Productions.

Περιμένουμε με ανυπομονησία τους ηθοποιούς που θα αναλάβουν να φέρουν εις πέρας το βαρύ φορτίο, που ακούει στο όνομα Kratos και φυσικά του μικρού Atreus.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.