Εξαιρετικοί τίτλοι τα νέα δωρεάν παιχνίδια της εβδομάδας στο Epic Games Store

383

Ακόμη μία Πέμπτη και για ακόμη μία εβδομάδα έχουμε τρία δωρεάν παιχνίδια στο Epic Games Store.

Αρχίζουμε με το First Class Trouble. Πρόκειται για ένα παιχνίδι το οποίο στη δομή του, θα σας θυμίσει πολύ το Among Us. Πρόκειται για ένα party social-deduction παιχνίδι στο οποίο αναλαμβάνετε το ρόλο ενός από τους τελευταίους εναπομείναντες επιζώντες σε ένα πολυτελές διαστημόπλοιο που έχει αντιμετωπίσει κάποιες σοβαρές τεχνικές δυσκολίες. Το κύριο από αυτά τα προβλήματα, είναι ότι η τεχνητή νοημοσύνη και οι εποχούμενοι ρομποτικοί υπάλληλοι, επαναστάτησαν και αποφάσισαν να σκοτώσουν κάθε άνθρωπο που βρίσκονταν στο πλοίο.

Εξόντωσαν τους περισσότερους επιβάτες απλά κλείνοντας τον αέρα, αλλά λίγοι τυχεροί με Oxygen Rebreather στην κατοχή τους επέζησαν. Το συγκρότημα των επιζώντων παικτών πρέπει τώρα να συνεργαστεί για να προσπαθήσει να επαναφέρει την AI για να επαναφέρουν το διαστημόπλοιο σε κατάσταση μη κινδύνου αλλά δεν θα είναι εύκολο. Το πλοίο είναι γεμάτο από υπηρέτες ρομπότ που επικεντρώνονται περισσότερο στο σερβίρισμα του πόνου παρά στα ποτά και μερικοί από τους επιζώντες είναι μεταμφιεσμένοι ρομπότ. Η συνεργασία είναι το κλειδί για την επιτυχία, αλλά η εμπιστοσύνη θα είναι ανεπαρκής καθώς οι παίκτες προσπαθούν να καταλάβουν ποια ρομπότ είναι μαζί τους και ποια όχι.

Αποκτήστε το παιχνίδι πατώντας εδώ.

Συνεχίζουμε με το Gamedec – Definitive Edition, ένα indie point and click adventure RPG δια χειρός Anshar Publishing, το οποίο κυκλοφόρησε το 2021. Το παιχνίδι βασίζεται σε μια συλλογή διηγημάτων του Πολωνού συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας Marcin Przybyłek, η οποία απεικονίζει τις περιπέτειες ενός “gamedec” – συντομογραφία του “game detective” – ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ που έχει επιφορτιστεί με την επίλυση μυστηρίων που σχετίζονται με μια ποικιλία παιχνιδιών εικονικής πραγματικότητας που καθηλώνουν τις αισθήσεις.

Αποκτήστε το παιχνίδι πατώντας εδώ.

Τέλος, έχουμε το Divine Knockout, ένα Third person platform fighter δια χειρός Hi Rez Studios το οποίο κυκλοφόρησε το 2022. Μπορείτε να το αποκτήσετε πατώντας εδώ.

Και τα τρία παιχνίδι θα είναι διαθέσιμα μέχρι τις 19 Ιανουαρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.