ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ-ΜΥΣΤΗΡΙΟ TOY EPIC GAMES STORE !

794

Για σήμερα το Epic Games Store μας δίνει ΔΩΡΕΑΝ ένα χαλαρό indie παιχνιδάκι. Αυτό είναι το Cursed to Golf της Chuhai Labs και Thunderful Publishing, όπως πάντα διαθέσιμο ΜΟΝΟ για 24 ώρες, μέχρι αύριο 28 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00.

Το “Cursed to Golf” είναι ένα adventure παιχνίδι σαν το γκολφ όπου κάθε χτύπημα έχει σημασία. Οι παίκτες έχουν ως αποστολή να βγουν από το Γκολφ Πουργατόριο και να γίνουν Θρύλοι του Γκολφ.

Με τρελούς κινδύνους, εξωπραγματικά power-ups και πολλές δυνατότητες επανάληψης, θα καταφέρεις να επιστρέψεις ζωντανός ή θα παραμείνεις για πάντα… Καταραμένος στο Γκολφ! Παίξε ως Ο Καταραμένος Γκόλφερ, παγιδευμένος στο Γκολφ Πουργατόριο μετά από ένα ατύχημα που σε αφαίρεσε, ενώ ετοιμαζόσουν να κάνεις το κερδοφόρο χτύπημα σε ένα διεθνές τουρνουά! Ο μύθος λέει ότι παίζοντας μέσα από τα διαβολικά πεδία του Γκολφ Πουργατορίου θα σε επαναφέρει στη ζωή και, πιο σημαντικά, στο τρόπαιο που ετοιμαζόσουν να κερδίσεις.

Κάθε πεδίο ελέγχεται από έναν φανταστικό Θρυλικό Καντήλι, ο οποίος θα σε καθοδηγήσει στους μυστηριώδεις τρόπους του γκολφ για να σε βοηθήσει στην αναζήτησή σου για εξιλέωση και αναβίωση. Το “Cursed to Golf” προσφέρει μια φρέσκια προσέγγιση στα υπο-είδη του γκολφ και του roguelike. Προχώρησε μέσα από έναν τρύπα εντός του PAR Count ή η κατάρα θα σε επαναφέρει στην αρχή του πεδίου! Για να προσθέσει στην πρόκληση, αυτά τα πεδία δεν έχουν μόνο αμμοθόλους και δύσκολα σημεία, αλλά είναι επίσης γεμάτα με τρελούς εμπόδια όπως ισχυροί ανεμιστήρες, καρφιά, κουτιά TNT, τηλεμεταφορείς και πολλά άλλα. Είναι όλα συνηθισμένα για το πεδίο σε αυτήν τη στραβή εκδοχή του κλασικού παιχνιδιού!

Ο καταραμένος να παίζει γκολφ για πάντα στην αιωνιότητα του Γκολφ Πουργατορίου έχει και τα οφέλη του! Χρησιμοποίησε το Birdie-Eye για να δεις ολόκληρο το πεδίο και να δεις ποιες δοκιμασίες σε περιμένουν μπροστά. Το Par μειώνεται; Ευτυχώς, χρυσά και ασημένια Shot Idols είναι σκορπισμένα σε όλες τις τρύπες, και όταν τα σπάσεις με μια κινηματογραφική λάμψη, θα ανανεώσεις τα χτυπήματά σου. Οι Ace Cards θα ανατρέψουν τις πιθανότητες προς το μέρος σου, κατευθύνοντας τις εξωπραγματικές σου δυνάμεις για να διαμορφώσεις το παιχνίδι με απίστευτους τρόπους. Scattershot, U-Turn, Rocketball, Mulligans είναι μόνο μερικές από τις 20+ κάρτες που έχεις στο μανίκι σου για να αντιστρέψεις το ρεύμα προς το μέρος σου!

Χαρακτηριστικά:
• Εξερεύνησε τον κόσμο και τους χαρακτήρες του Γκολφ Πουργατορίου
• Ακριβής και “Γκολφ-Παρόμοιο” gameplay σε τυχαία διατεταγμένο πεδίο με 4 βιόμους
• Πλοήγηση σε δύσκολες τρύπες σαν να ήταν dungeons γεμάτες με παράξενους κινδύνους
• Παίξε γκολφ με στυλ χρησιμοποιώντας πάνω από 20 μοναδικά power-ups Ace Card
• Πρόκληση τον κόσμο σε online κατατάξεις
• Περισσότερες από 70 τρύπες θα σε κρατήσουν σε συνεχή κίνηση για την αιωνιότητα

 

Πάρτε ΑΜΕΣΑ το Cursed to Golf πατώντας ΕΔΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.