Είσαι καλός στο Battlefield 1 και παίρνεις την πρωτιά πάντα; Πάρε δωράκι από την EA ένα BAN!

509

Το hacking τα τελευταία χρόνια σε αρκετούς τίτλους και δε σε FPS παιχνίδια δίνουν και παίρνουν. Ουσιαστικός λόγος δεν υπάρχει φυσικά, αλλά πολλοί παίκτες καταφεύγουν σε αυτές τις κινήσεις νομίζοντας πως ουσιαστικά καταφέρνουν κάτι. Το ίδιο φυσικά συμβαίνει και στο Battlefield 1.

H DICE, έχει δημιουργήσει ένα σύστημα το οποίο εντοπίζει τους ”ύποπτους” παίκτες μέσω του Analysis of Player Statistics. Το γνωστό σε όσους παίζουν το παιχνίδι, FairFight το οποίο καταλήγει σε FairFight Ban. Το εν λόγω σύστημα, ανιχνεύει παίκτες οι οποίοι κατά συρροή προχωρούν σε ύποπτα και πολύ μεγάλα scores και τους μπανάρει. Στην αρχή αυτό, κρατά για μερικές ημέρες αλλά υπάρχει και περίπτωση να γίνει και μόνιμο το οποίο μπορεί να προκαλέσει ακόμη και μόνιμη διαγραφή του account.

Το θέμα είναι, πως αυτό το σύστημα ”παίρνει στον λαιμό του” και παίκτες όπου με την αξία τους, παίρνουν την πρωτιά και σημειώνουν εξαιρετικά επιδόσεις στο παιχνίδι. Για παράδειγμα ο Minidoracat, γνωστός YouTuber που ασχολείται με το franchise, έπεσε θύμα του εν λόγω συστήματος επειδή πέτυχε με την αξία του ένα score 133-6, χρησιμοποιώντας Bomber Gunner. Πάλι καλά το ban ήταν για λίγο χρονικό διάστημα, αλλά οι παίκτες που παραπονιούνται για το συγκεκριμένο πρόβλημα όλο και πληθαίνουν. Το ίδιιο συνέβει και με τον SpartanHoplite. Δείτε τα σχετικό videos παρακάτω:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.