Διαρροή για το επόμενο παιχνίδι Harry Potter

515

Εντάξει, ο Harry Potter αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο στην γενικότερη geek και pop κουλτούρα με εκατομμύρια fans ανά τον κόσμο να ακολουθούν τόσο τα βιβλία όσο και τις ταινίες που ακολούθησαν μετά.

Κάτι το οποίο έλλειπε είναι ένα ΑΑΑ παιχνίδι, μιας και παιχνίδια μικρότερης κλίμακας υπήρξαν αλλά δεν κατάφεραν να ξεχωρίσουν. Έτσι, πριν λίγες ώρες το φως της δημοσιότητας είδε ένα video όπου σε αυτό θα δούμε τον Harry Potter σε παιχνίδι με τίτλο Harry Potter Magic Awekened.

Ένας τίτλος RPG και με ΑΑΑ προδιαγραφές όπως εύκολα μπορούμε να ξεχωρίσουμε (όσο προλάβαμε να το δούμε). Πρόκειται για ένα leak και έτσι οι γνώμες περί ψεύτικου ή ότι δεν υφίσταται φυσικά κάνανε τον γύρο του διαδικτύου, αλλά μεγάλα μέσα του χώρου όπως το Eurogamer επιβεβαιώνει πως υφίσταται το παιχνίδι και μάλιστα αναπτύσσεται από την Avalanche Software (Mad Max, Just Cause). Μάλιστα οι φήμες αναφέρουν, πως ο τίτλος θα κυκλοφορήσει σε έναν χρόνο από τώρα, ενώ άκρως ενδιαφέρον είναι πως η ίδια η Warner Bros., αφαίρεσε το video από παντού!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.