Διαθέσιμο για pre-load το Atomic Heart – Αρκετά μεγάλο το μέγεθός του

309

Το pre-load για το πολυαναμενόμενο Atomic Heart της Mundfish, ξεκίνησε εδώ και μερικές ώρες! Το παιχνίδι αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2018, και από τότε έμελλε να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον, με πολλούς να το χαρακτηρίζουν, ως το ”Σοβιετικό BioShock”.

Όπως φαίνεται το παιχνίδι είναι αρκετά μεγάλο σε μέγεθος μιας και το pre-load ξεκίνησε για κατόχους Xbox Series X και S. Ο τίτλος τουλάχιστον στις κονσόλες της Microsoft, έχει μέγεθος 78,66GB, ενώ κάπου εκεί κοντά λογικά αναμένεται να βρίσκεται και το μέγεθος του παιχνιδιού σε PC και PlayStation 5.

https://twitter.com/IdleSloth84_/status/1622731030749761538

Ο action-role shooter τίτλος, μας περιγράφει τα συμβάντα που διαδραματίζονται σε ένα παράλληλο σύμπαν, ενσαρκώνοντας τον Major Sergey πράκτορα της KGB ή αλλιώς P-3. Πρόκειται για έναν special agent, όπου έπειτα από μία λανθασμένη προσγείωση προσπαθεί να ανακαλύψει τι συνέβη και έρχεται αντιμέτωπος με αλλόκοτα πλάσματα.

Δεν γίνεται να μην παραλείψουμε, πως την μουσική επιμέλεια του παιχνιδιού έχει αναλάβει ο Mick Gordon, o οποίος έχει αφήσει το στίγμα του σε παιχνίδια όπως το DOOM και το Prey!

Το Atomic Heart αναμένεται στις 21 Φεβρουαρίου για PC, PS5, PS4, Xbox Series X/S και Xbox One. Επίσης, θα δοθεί και από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του στο Xbox Game Pass.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.