Διέρρευσε Gameplay από το Rainbow Six Quarantine

465

Πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει, πως η Ubisoft άρχισε να στέλνει σε ελάχιστους χρήστες προσκλήσεις για μία δοκιμαστική έκδοση ενός παιχνιδιού, από το σύμπαν του Tom Clancy.

Φυσικά και αυτό είναι το Rainbow Six Quarantine ή Parasite. Όπως είχαμε αναφέρει και πιο παλιά το Parasite είναι ένα κωδικό όνομα και δεν θα είναι το τελικό όνομα του παιχνιδιού όπως το ίδιο θα συμβεί και με το Quarantine, για τους ευνόητους λόγους.

Έτσι στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε ένα gameplay video από μία technical έκδοση του παιχνιδιού σε PC. Αρχικά, θα δούμε στο video, πως το παιχνίδι λαμβάνει ξεκάθαρα χώρα στο σύμπαν του Rainbow Six Siege, μιας και θα δούμε operators εν δράσει, όπως τον Lion και Ela ενώ εμφανίζονται στο παιχνίδι και άλλοι operators όπως η Mira.

Το παιχνίδι είναι ξεκάθαρα δομημένο πάνω στο special event του Rainbow Six Siege, με όνομα Οutbreak, το οποίο είχε έρθει το 2018, φέρνοντας μία horror νότα στον tactical fps τίτλο της Ubisoft.

Η ποιότητα του video είναι κακή όμως εύλογα μπορούμε να καταλάβουμε πως πρόκειται για έναν fps τίτλο σε ένα postapocalyptic κόσμο με zombies και quarantine zones. Όπως φαίνεται η επιτυχία του Outbreak ώθησε την Ubisoft να πάρει το event και να το μετατρέψει σε ένα αυτόνομο παιχνίδι με περισσότερο υλικό.

Επίσης από το video, βλέπουμε και τα pc specs που ενδεχομένως να χρειαστείτε όταν το παιχνίδι κυκλοφορήσει κάτι το οποίο λογικά θα γίνει σύντομα. Φυσικά, αυτά μπορεί και να αλλάξουν. Έτσι έχουμε:

Ελάχιστες Απαιτήσεις (30FPS-1080P)

-CPU: AMD Ryzen 3 1200 ή Intel Core i5-4460
-GPU: AMD Radeon R9 290X 4GB ή Nvidia GTX 960 4GB
-RAM: 8GB
-OS: Windows 10
-Storage: 60GB

Προτεινόμενες Απαιτήσεις (60FPS-1080P)

-CPU: AMD Ryzen 5 1500X ή Intel Core i7-4790K
-GPU: AMD Radeon RX 580 ή Nvidia GeForce GTX 1660 Ti
-RAM: 16 GB
-OS: Windows 10
-Storage: 60GB

Aκολουθεί το σχετικό Video:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.