Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες από την φορητή κονσόλα της Logitech και Tencent

226

Πριν λίγο καιρό σας ενημερώσαμε πως η Logitech μαζί με την Tencent ετοιμάζουν μία cloud φορητή κονσόλα η οποία μάλιστα θα υποστηρίζει τόσο το XBOX Cloud Gaming όσο και το GeForce NOW της NVIDIA.

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Τώρα ο Evan Blass, γνωστός στον χώρο των leaks, δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες από την κονσόλα. Φυσικά επιβεβαιώνεται η υποστήριξη του ΧΒΟΧ Cloud Gaming και του GeForce NOW, αλλά και επίσης η υποστήριξη του Play Store της Google, κάτι που σημαίνει πως θα υπάρχει και υποστήριξη παιχνιδιών από εκεί.

Όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση με μία πρώτη ματιά κυμαίνεται στα μεγέθη μίας τυπικής handheld κονσόλας, όπως το Nintendo Switch ενώ θα έρθει σε λευκό χρώμα. Τουλάχιστον αυτό γνωρίζουμε μέχρι στιγμής. Η κονσόλα ενσωματώνει δύο off-set analog thumb sticks, τα κλασσικά πλήκτρα Y,B,A,X όπως επίσης και το κλασσικό D-Pad.

Ακόμη τέσσερα πλήκτρα βρίσκονται στο μπροστινό μέρος (Home, Menu, Context Menu και Logitech). Εννοείται πως έχουμε και τα κλασσικά bumper buttons Και trigger buttons, ενώ υπάρχει και mute κουμπί και θύρα για επέκταση στου αποθηκευτικού χώρους της κονσόλας μέσω microSD κάρτας.

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα η κονσόλα αναμένεται μέσα στο 2022.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.