Διέρρευσαν εικόνες από το υποτιθέμενο Remake του Silent Hill 2!

249

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε πως η Konami στις 16 Σεπτεμβρίου θα ανακοινώσει την επιστροφή ενός αγαπημένου franchise στα πλαίσια της Tokyo Game Show 2022. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Mετά από αυτό, όπως είναι φυσικό, οι φήμες για την επιστροφή του Silent Hill κάνανε τον γύρω του διαδικτύου, ενώ παράλληλα διέρρευσαν τρεις νέες φωτογραφίες οι οποίες υποτίθεται πως προέρχονται από το Remake του Silent Hill 2, το οποίο έχει αναλάβει η Bloober Team, το studio το οποίο βρίσκεται πίσω από τα παιχνίδια Layers of Fear και το πιο πρόσφατο The Medium.

Την πιστότητα αυτών των φωτογραφιών επιβεβαιώνει και το πασίγνωστο site VGC καθώς και ο insider Dusk Golem ο οποίος ανέφερε:

Αυτές (οι φωτογραφίες) είναι από ένα εσωτερικό demo της Blooper, πριν το project πάρει το πράσινο φως, οπότε πρόκειται για ένα proof of concept που δημιουργήθηκε χωρίς πολλά χρήματα. Στην πραγματικότητα το παιχνίδι δε θα μοιάζει έτσι.

Δε σταματάει εκεί όμως. Οι φήμες αναφέρουν πως κυκλοφόρησε και μία παρουσίαση από το εσωτερικό του PlayStation, η οποία αναφέρει πως η Konami ετοιμάζει τρία Silent Hill παιχνίδια. Εκτός του remake δηλαδή, θα φέρει το επόμενο μεγάλο Silent Hill παιχνίδι (το πέμπτο του franchise) καθώς και το Silent Hill Shorties σε μία συνεργασία με την Annapurna Interactive.

Όσον αφορά το remake, μαθαίνουμε πως θα έχει επανασχεδιασμένη ΑΙ, νέους γρίφους, νέα τέλη, ενώ θα κυκλοφορήσει στο PlayStation αποκλειστικά για έναν χρόνο.

Yπομονή λοιπόν μέχρι και την Tokyo Game Show!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.