Διέρρευσαν φήμες για την τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας του PS5

1310

Κάποιος ανέβασε στο γαλλικό Αmazon το Playstation 5 αλλά το online store το κατέβασε απευθείας, αλλά χρήστης του Amazon πρόλαβε και έβγαλε κάποιες φωτογραφίες.

Ο Ben Geskin ανέβασε τις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στo Twitter στις οποίες φαίνεται καθαρά η τιμή για τις 2 εκδόσεις της κονσόλας αλλά και η ημερομηνία κυκλοφορίας της. Αν και το Amazon κατέβασε τις συγκεκριμένες πληροφορίες αυτές παραμένουν στο Twitter του Βen Geskin.

Ποίο κάτω θα δείτε τις φωτογραφίες στο Twitter όπου προανέφερα:

https://twitter.com/BenGeskin/status/1272784921510191105

Η ίδια η Sony δεν έχει κάτι επίσημο με το πιο πάνω θέμα, έτσι έχουμε να λέμε ότι είναι όλα φήμες. Η δική μου γνώμη λέει πως οι πιο πάνω πληροφορίες μπορεί να είναι αληθινές επειδή 20 Νοεμβρίου όπου δείχνουν οι φωτογραφίες είναι μια βδομάδα πριν το Black Friday του 2020.

Οι πληροφορίες του Αmazon, αναφέρουν ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι στις 20 Νοεμβρίου 2020, αλλά και τις τιμές της Digital Edition όσο και το Standard Edition. Στην πρώτη περίπτωση η τιμή για την Digital Edition ανέρχεται στα 399 ευρώ ενώ στην δεύτερη περίπτωση για την Standard Edition ανέρχεται στα 499 ευρώ. Αν όντος ισχύουν αυτές οι τιμές ο κόσμος της νέας κονσόλας της Sony θα είναι ευχαριστημένος και θα περιμένουμε τα επόμενα βήματα από την Microsoft

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.