ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ-ΜΥΣΤΗΡΙΟ TOY EPIC GAMES STORE !

1153

Και σήμερα με κάτι χαλαρό θα συνεχίσει τα ΔΩΡΑ του το Epic Games Store δίνοντάς μας το Cat Quest των The Gentlebros και Kepler Interactive, διαθέσιμο φυσικά μονο για 24 ώρες μέχρι αύριο 29 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00.

Ένα πολυβραβευμένο Action RPG, το Cat Quest με την loot-ενεργούμενη γατοπεριπέτεια του είναι εξίσου όμορφα κατασκευασμένη, όπως και ο αγώνας και η μαγεία της είναι υπερ-ικανοποιητική. Ενιαία λατρευμένο από τους κριτικούς – θα σας κάνει να γουργουρίζετε από χαρά!

Το Cat Quest είναι ένα open world RPG που λαμβάνει χώρα στον φανταστικό κόσμο των γατών!

Επιδείξτε μια μεγαλειώδη περιπέτεια στο κυνήγι του κακού Drakoth και της απαγμένης αδελφής σας! Εξερευνήστε τον τεράστιο χάρτη παγκοσμίου του Felingard, ρισκάρετε τη ζωή σας εξερευνώντας νταντάκια για επικό λάφυρο και δώστε μια βοήθεια σε μια γκρουπ πελώριας αλεπούς χαρακτήρων μέσα από μια ολεθριαία σειρά από παράλληλες αποστολές.

Πραγματικού χρόνου Μάχη
Η μάχη στο Cat Quest λαμβάνει χώρα εξ ολοκλήρου σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντάς σας να πλησιάζετε τους εχθρούς με ένα τέμνον της λεπίδας, να κάνετε ένα κυλινδρικό άλμα για να αποφύγετε μια αντίποινα και στη συνέχεια να τους εξοντώσετε με ισχυρή μαγεία! Χρησιμοποιήστε τα αρχαία ξόρκια του Lightnyan, του Flamepurr και του Healpaw για να εξοντώσετε τους εχθρούς σας!

Προσαρμογή Εξοπλισμού

Εξοπλίστε τον γάτ-περιπέτειρό σας με έναν ολόκληρο καλάθι εξοπλισμού! Προτιμάτε να ρίχνετε ξόρκια; Φορέστε μια μαγική κουκούλα, ρόμπες και ένα ραβδί για να ενισχύσετε τις μανατικές σας αποθέσεις! Θέλετε να προστατευτείτε από επιθέσεις; Εξοπλίστε τον γάτ-περιπέτειρό σας με πανοπλία αλυσίδων για να αυξήσετε την υγεία σας και να παρέχετε ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας. Όπλα, πανοπλίες και ξόρκια μπορούν να αναμιγνύονται και να ταιριάζονται για να δημιουργήσετε τις τέλειες συνδυαστικές επιλογές για το στυλ παιχνιδιού σας!

Εξερεύνηση Κόσμου

Ο κόσμος του Felingard είναι γεμάτος ενδιαφέροντα μέρη και ανθρώπους! Ανακαλύψτε ένα παρανοϊκό χωριό όπου οι κάτοικοι ποθούν αναισθητικές ποσότητες κρέατος, βοηθήστε τους μάγους Mewlin και Meowgan στην αναζήτησή τους για να σπάσουν ένα μαγικό σφράγισμα και εντοπίστε την αγνοούμενη παράδοση κάποιου για “House of Parchments” και “The Pouncing Dead”. Η εξερεύνηση είναι ένα από τα κύρια “scratching posts” του Cat Quest, και με τόπους όπως το Bermewda’s Triangle, τα Furbidden Fields και η Pawt City να εξερευνηθούν, ήρθε η στιγμή να αρχίσετε να χτυπάτε το χέρι σας!

Πατήστε ΕΔΩ για να πάρετε ΔΩΡΕΑΝ το Cat Quest !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.