Γίνετε ”Ninja” στο νέο Limited-Time Event του Rainbow Six Siege

379

Από αύριο Τρίτη 26 Απριλίου, μέχρι και τις 17 Μαΐου, θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε το νέο περιορισμένης χρονικής διάρκειας event του Rainbow Six Siege, με όνομα Rengoku. 

Επηρεασμένο πλήρως από την πιο πρόσφατη σεζόν του παιχνιδιού, η οποία μας σύστησε μία νέα operator από την Ιαπωνία (Azami), το event μας τοποθετεί στον χάρτη Skyscraper. 

Το Rengoku λαμβάνει χώρα σε έναν μυστηριώδη ναό εντός του χάρτη, με ένα νέο game mode, τύπου ”Control”, με Respawn.

Ο αγώνας ξεκινά με τρία Altars να είναι ενεργά από τις συνολικά επτά τοποθεσίες. Κάθε δύο λεπτά, τα τρία ενεργά Altars θα αλλάζουν θέση και θα πρέπει να γίνονται capture ξανά.

Παραμένοντας σε ένα δωμάτιο με Altar, θα αρχίζετε να το κάνετε capture συγκεντρώνοντας ”Favor”. Προφανώς, οι βωμοί μπορούν να γίνουν captured από την αντίπαλη ομάδα, εφόσον σας επιτεθεί. Αυτό σταματά το κέρδος του ”Favor” για την ομάδα σας και αντί αυτού αρχίζει να δίνει στην αντίπαλη ομάδα.

Και οι δύο ομάδες είναι εξοπλισμένες με shotguns ως το κύριο όπλο τους.

Τα ειδικά throwing knives, γνωστά ως kunai, μπορούν επίσης να τεθούν ως δευτερεύοντα όπλα. Κάθε kunai, κατά τη χρήση, δημιουργεί ένα συγκεκριμένο εφέ ανάλογα με τον Operator που έχετε στην κατοχή σας (φωτιά, δηλητήριο, αναισθητοποίηση, ανάκρουση) στα οποία δεν υπάρχει friendly fire ενεργοποιημένο.

Οι Fuze, Osa, Rook και Thunderbird μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε Fire ή Poison Kiba ενώ οι Twitch, Capitão, Zofia, Kapkan, Bandit και Maestro ανάμεσα σε Flashback ή Knockback Kiba.

Tα kunai που χρησιμοποιούνται ως κύρια όπλα μπορούν να καταστρέψουν τοίχους και να σκοτώσουν τους αντιπάλους σε ένα εύστοχο χτύπημα. Η ομάδα που θα φτάσει πρώτη τον απαιτούμενο αριθμό πόντων ή θα έχει τους περισσότερους πόντους όταν τελειώσει ο χρόνος, κερδίζει τον αγώνα.

Το event φυσικά θα φέρει και την ολόφρεσκη συλλογή Rengoku, από cosmetics. Τα Rengoku packs, μπορείτε να τα κάνετε δικά σας είτε ολοκληρώνοντάς ειδικά Event Challenges, είτε δίνοντας 300 R6 Credits για το εκάστοτε κουτί είτε μέσω 12500 Renows έκαστος. Φυσικά, θα υπάρχουν και ολοκληρωμένα bundles τα οποία θα κοστίζουν 1680 R6 Credits έκαστος. 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.