ΑC Valhalla: Ανακοινώθηκε το τεράστιο Dawn of Ragnarök Expansion και το Crossover με το AC: Odyssey!

457

Η Ubisoft ανακοίνωσε και επίσημα το Dawn of Ragnarök Expansion, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου του 2022 και θα αποτελέσει το εναρκτήριο λάκτισμα του δεύτερου χρόνου υποστήριξης για το Assassin’s Creed Valhalla. Θα διατεθεί στην τιμή των €39,99 και θα αποτελέσει το μεγαλύτερο expansion το οποίο έχει δοθεί μέχρι και σήμερα σε Assassin’s Creed τίτλο, με πάνω από 40 ώρες gameplay.

Επικεφαλής της ανάπτυξης είναι η Ubisoft Sofia. Στο Dawn of Ragnarök, o Εivor πρέπει να αγκαλιάσει το πεπρωμένο του ως Odin. Το βασίλειο των νάνων του Svartalfheim καταρρέει και μέσα στο χάος, ο αγαπημένος γιος του Odin, Baldr, έχει αιχμαλωτιστεί από τον γίγαντα της φωτιάς, Surtr. Στο Dawn of Ragnarök, οι παίκτες θα μπορέσουν να απελευθερώσουν νέες θεϊκές δυνάμεις, καθώς συνεχίζουν το θρυλικό έπος των Viking, ξεκινώντας μια απελπισμένη αναζήτηση διάσωσης, μέσα από έναν μυθολογικό κόσμο αντιθέσεων.

Όλοι οι παίκτες που θα αγοράσουν το Dawn of Ragnarök μεταξύ 13 Δεκεμβρίου 2021 και 9 Απριλίου 2022 θα λάβουν το Twilight Pack, και θα έχουν άμεση πρόσβαση στο κύριο παιχνίδι. Αυτό το αποκλειστικό μπόνους, περιλαμβάνει το Dellingr’s Envoy Raven Skin, το Havardr Lynx Mount, το Twilight Gear Set και το Algurnir Dane Axe Weapon.

Παράλληλα ανακοινώθηκε και το Assassin’s Creed Crossover Stories, το πρώτο cross-game project του franchise, δια χειρός Ubisoft Quebec μαζί τη στενή συνεργασία της Ubisoft Montreal, στο οποίο θα συναντήσουμε την Kassandra από το Ελληνικό Assassin’s Creed Odyssey καθώς και τον Eivor. Το συγκεκριμένο υλικό θα διατεθεί αύριο, 14 Δεκεμβρίου.

Το περιεχόμενο στοχεύει να απαντήσει στην ερώτηση “Τι συμβαίνει όταν δύο ήρωες του Assassin’s Creed συναντώνται;”, διερευνώντας τις χωρικές και χρονικές συνδέσεις μεταξύ αυτών των ηρώων του Assassin’s Creed, για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αφήγησης στους παίκτες.

Και οι δύο ιστορίες είναι διαθέσιμες δωρεάν για τους κατόχους των αντίστοιχων βασικών παιχνιδιών, με μία ιστορία με τις Eivor και Kassandra διαθέσιμη στο Assassin’s Creed Valhalla και μία ιστορία με την Kassandra ή τον Alexios διαθέσιμη στο Assassin’s Creed Odyssey.

Για το crossover quest του Assassin’s Creed Valhalla με όνομα ”A Fated Encounter”, οι παίκτες πρέπει να έχουν φτάσει στο Επίπεδο 4 και να έχουν ολοκληρώσει την αποστολή “A Wise Friend”, όπου η Eivor βοηθά τη Valka να εγκατασταθεί στο Ravensthorpe.

Για το crossover quest του Assassin’s Creed Odyssey, ”They Who Are Treasured” οι παίκτες θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει το Κεφάλαιο 1 και να έχουν φτάσει στα Μέγαρα για να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο. Συνιστάται στους παίκτες να ολοκληρώσουν τα τρία arcs της ιστορίας του κύριου παιχνιδιού (Family, Cult of Kosmos και Mythology) για αποφυγή των spoilers.

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.