Αυτό είναι το Fortnite Chapter 2

539

Νέα πλεύση στον τίτλο φαινόμενο

Έπειτα από το teaser που πραγματικά ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με πολλούς να νομίζουν πως το παιχνίδι φτάνει στο τέλος του ή ότι απλά κάτι κακό συνέβαινε, μιας και όσοι προσπαθούσαν να μπουν στο παιχνίδι για αρκετές ώρες, αντίκριζαν μία μαύρη τρύπα.

Αυτό όμως άλλαξε πριν λίγες ώρες, μιας και η Epic Games ανακοίνωσε το Fortnite Chapter 2. Την πλήρως ανανεωμένη έκδοση του Fortnite, η οποία μας πάει σε ένα ολοκαίνουργιο map. Το map αυτό είναι ένα νησί με 13 νέες τοποθεσίες.

Στις νέες προσθήκες που αφορούν το gameplay, βρίσκεται και η μάχη εντός της θάλασσας. Μπορείτε να κολυμπάτε, να κινείστε με διάφορα οχήματα εντός της θάλασσας, ακόμη και να ψαρεύετε!

Επί προσθέτως, θα μπορείτε να παίρνετε στους ώμους σας τους πεσμένους συμπαίκτες σας, να τους μεταφέρετε σε ασφαλές σημείο και να κάνετε heal με το Bandage Bazooka. Εδώ έρχεται να προστεθεί και ακόμη ένα ενδιαφέρον gameplay χαρακτηριστικό, το οποίο μας λέει, ότι πλέον θα μπορείτε να κρυφτείτε σε δέντρα, στάχια κάδους και άλλα, και έτσι να μπορείτε να αιφνιδιάσετε τους αντιπάλους σας.

Η Epic Games επισήμανε πως grind τέλος, μιας και δημιούργησε από την αρχή ένα νέο XP σύστημα και έτσι θα μπορείτε να κερδίζετε πιο εύκολο αντικείμενα.

Ακολουθεί το σχετικό trailer:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.