Αυτό είναι το DualSense ”βαμμένο” στα χρώματα του Hogwarts Legacy (ΕΙΚΟΝΕΣ)

361

Το Hogwarts Legacy κυκλοφορεί και επίσημα σήμερα Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου και λίγο πριν την μεγάλη κυκλοφορία η Sony μας παρουσίασε ένα ολόφρεσκο DualSense βαμμένο στα χρώματα του παιχνιδιού.

Ο επίσημος βρετανικός λογαριασμός του PlayStation, αποκάλυψε το ”revelio controller” και αναφέρει πως θα αποτελέσει ένα limited edition προϊόν, το οποίο θα μπορεί να αγοραστεί από το PlayStation direct, μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.

Το αν θα διατεθεί εκτός του PlayStation Direct και στα μέρη μας, δεν το γνωρίζουμε, αλλά φαίνεται απίθανο. Επίσης, ακόμη δεν γνωρίζουμε το πόσο θα κοστίζει, αλλά εάν υπολογίσουμε πως ένα απλό DualSense κοστίζει κοντά στα €75, η τιμή του συγκεκριμένου χειριστηρίου θα κυμαίνεται κάπου εκεί.

https://twitter.com/PlayStationUK/status/1623692450333093889

Όσον αφορά την εξωτερική του εμφάνιση, στο toucpad δεσπόζει με μεγαλεπήβολο τρόπο το κάστρο του Hogwarts σε χρυσό χρώμα, ενώ διάφορες χρυσές λεπτομέρειες υπάρχουν και σε όλη την επιφάνεια του, σε ένα γενικά μαύρο χρώμα, όπως έχουμε συνηθίσει.

Το Hogwarts Legacy είναι από σήμερα διαθέσιμο σε PS5, Xbox Series X|S και PC. Στις 4 Απριλίου θα έρθουν οι PS4 και Xbox One εκδόσεις ενώ στις 25 Ιουλίου η Nintendo Switch έκδοση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.