Αυτές είναι οι πρώτες προσθήκες-αλλαγές του FIFA 20

964

Η EA Sports μέσω σχετικού post στο blog της, μας μίλησε για τα νέα πράγματα που θα φέρει το FIFA 20 όσον αφορά το gameplay.

Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές εστιάζει στην ΑΙ της άμυνας, η οποία έρχεται με ολόφρεσκους μηχανισμού καθώς με όλη την αμυντική λειτουργία. Μεγάλη σημασία θα δοθεί στην χειροκίνητη άμυνα κάτι το οποίο έχει δουλέψει πάρα πολύ η εταιρία.

Αλλαγές θα δούμε στο σκοράρισμα και την συμπεριφορά του τετ-α-τετ, τις μακρινές και κοντινές μπαλιές, τα timed finishers, τις στημένες φάσεις και τα σουτ.

Θα υπάρξει ένα νέο feature, εν ονόματι ”planned tackling”, μέσω του οποίου θα σας δίνεται περισσότερη ευχέρεια όταν επιχειρήσετε να κλέψετε την μπάλα και να την δώσετε στους συμπαίκτες σας. Αυτόματα τάκλιν και κοψίματα θα υποστούν nerf ενώ όλη η βάση πλέον θα εστιάζει στο manual defending system.

Πολλοί παίκτες αντέδρασαν στα παραπάνω λέγοντας πως οι εν λόγω αλλαγές θα μπορούσαν να δοθούν στο FIFA 19 μέσω updates. Η ΕΑ απάντησε λέγοντας πως η ίδια πάντα προσπαθεί να δώσει το καλύτερο δυνατό Gameplay αλλά υπάρχουν αλλαγές όπως οι παραπάνω που είναι αρκετά δύσκολο να εφαρμοστούν όταν δε το παιχνίδι βρίσκεται στο μέση του κύκλου ζωής του.

Περισσότερα για το FIFA 20, θα μάθουμε στις 8 Ιουνίου στο ΕΑ Play.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.