Αρνητικό ρεκόρ παικτών για πρώτη φορά το Halo Infinite στο Steam

378

Απ΄ότι φαίνεται το Halo Infinite δεν κατάφερε να διατηρήσει το φανερά ομολογουμένως δυνατό αριθμό παικτών του, φιγουράροντας σχετικά ψηλά στη λίστα με τους τίτλους του Steam με το μεγαλύτερο Player Count όλων των εποχών.

Πιο συγκεκριμένα στις 13 Απριλίου το Halo Infinite σημείωσε το αρνητικό ρεκόρ των 7.842 παικτών όταν την ίδια στιγμή το Halo: The Master Chief Collection είχε 9.123 παίκτες!

Η τάση των παικτών να επιστρέφουν στους παλιότερους τίτλους, η αλήθεια είναι πως προβληματίζει. Ίσως, αυτό να οφείλεται και στο νεότερο Update που ήρθε στο Master Chief Collection μέσω του Flood Firefight mode, αλλά και πάλι αυτή η μεταστροφή δε δικαιολογείται εύκολα.

Να θυμίσουμε πως στις 15 Νοεμβρίου του 2021 όπου κυκλοφόρησε και για πρώτη φορά το δωρεάν multiplayer κομμάτι του Halo Infinite, κατάφερε και συγκέντρωσε 272,586 ταυτόχρονα συνδεδεμένους παίκτες, με τα Lobbies να ξεχειλίζουν από κόσμο.

Το παράπονο των παικτών οφείλεται κυρίως στο υλικό του παιχνιδιού, είτε αυτό λέγεται Modes είτε Maps. Παράπονα εντοπίζονται και στο progression σύστημα καθώς και τα rewards.

Όσον αφορά το στρατόπεδο της 343, η εταιρία θα δώσεις στις 3 Μαΐου, τη δεύτερη σεζόν του παιχνιδιού με όνομα ”Lone Wolves”, και ίσως εκεί δούμε μία ”αναθέρμανση” του κοινού και των αριθμών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.