Απούσα για δεύτερη συνεχόμενη φορά, η SONY από την Ε3!

575

Η Sony, ανακοίνωσε πως δεν θα έχει κάποια παρουσίαση και στην Ε3 2020. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η εταιρία δεν θα παρευρεθεί στο μεγαλύτερο gaming event.

Το IGN, μας μεταδίδει τα λεγόμενα της Sony για το θέμα, όπως αυτή απάντησε και επίσημα στο πασίγνωστο ειδησεογραφικό site:

”Μετά από εμπεριστατωμένη αξιολόγηση, η SIE αποφάσισε να μην συμμετάσχει στην E3 2020. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για την ESA ως διοργάνωση, αλλά δεν αισθανόμαστε ότι η E3 2020 είναι ο σωστός χώρος σε αυτό που εστιάζουμε φέτος.

Θα στηριχθούμε στη στρατηγική μας, για τις παγκόσμιες εκδηλώσεις το 2020, συμμετέχοντας σε εκατοντάδες καταναλωτικές εκδηλώσεις ανά τον κόσμο. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι οι οπαδοί αισθάνονται μέρος της οικογένειας PlayStation και έχουν πρόσβαση στο αγαπημένο τους περιεχόμενο.

Έχουμε μια φανταστική σειρά από τίτλους που έρχονται στο PlayStation 4, και με την επερχόμενη κυκλοφορία του PlayStation 5, προσβλέπουμε πραγματικά σε ένα έτος εορτασμού με τους οπαδούς μας”.

Είναι φανερό πως η Sony στοχεύει στα δικά της show και εκδηλώσεις τα οποία φαίνεται να αρχίζουν άμεσα, μιας και οι φήμες μιλάνε για την πλήρη αποκάλυψη του PS5, σε ενδεχόμενο PlayStation Meeting, το οποίο θα γίνει τον Φεβρουάριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.