Αποχώρησε η επικεφαλής του Halo, Bonnie Ross, από την 343 Industries έπειτα από 15 χρόνια

193

Η Bonnie Ross ανακοίνωσε και επίσημα την αποχώρηση της από τη 343 Industries, έπειτα από 15 χρόνια σε αυτή, όντας η επικεφαλής του studio.

Πιο συγκεκριμένα η δήλωσή της:

Ενώ είχα την ελπίδα να μείνω με το Halo μέχρι να κυκλοφορήσει το Winter Update, σας ενημερώνω ότι αποχωρώ από τη 343 γιατί πρέπει να ασχοληθώ με ένα οικογενειακό ιατρικό ζήτημα. Είμαι απίστευτα περήφανη για τη δουλειά που έχουν κάνει όλοι στη 343 Industries με το Halo Infinite, το Master Chief Collection, την τηλεοπτική σειρά Halo και πολλά ακόμη. Ήταν τιμή μου να υπηρετώ δίπλα στην ομάδα τα τελευταία 15 χρόνια και να είμαι μέρος ενός σύμπαντος που αγαπώ.

 

Σας ευχαριστώ όλους από την κοινότητα του Halo για την υποστήριξη. Το μέλλον του HALO είναι λαμπερό. Δεν μπορώ να περιμένω να βιώσετε όλοι σας τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς – και να ζητωκραυγάζω δίπλα σας, ως fan, στο Halo World Championship τον Οκτώβριο.

Εννοείται πως η αποχώρηση της δεν έμεινε στο περιθώριο και σχολιάστηκε έντονα. Η Microsoft προχώρησε αμέσως σε αλλαγές στο εσωτερικό της 343 Industries. Στην ουσία την ηγεσία του HALO franchise πλέον θα τη μοιράζονται τρία άτομα ώστε να γίνει καλύτερη κατανομή στους ρόλους και τα πεδία που έχει απλωθεί πλέον το franchise (παιχνίδια, σειρά κλπ).

Ο Pierre Hintze θα είναι πλέον ο υπεύθυνος του Halo Infinite, του The Master Chief Collection και των μελλοντικών Halo παιχνιδιών. Ο Bryan Koski θα είναι ο Γενικός Διευθυντής του franchise (General Manager) και η Elizabeth Van Wyck θα αναλάβει το επιχειρηματικό μέρος του studio.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.