Αποκαλύφθηκε το νέο Expansion του Far Cry 6 – Δοκιμάστε δωρεάν το παιχνίδι και αγοράστε το σε τιμή χώμα! (ΒΙΝΤΕΟ)

413

Η Ubisoft, όπως σας είχαμε ενημερώσει, πιστή στο ραντεβού της, μας αποκάλυψε μέσω σχετικού livestream το ολοκαίνουργιο expansion του Far Cry 6 με όνομα ”Lost Between Worlds”.

Στις 29 Νοεμβρίου τα αποκαλυπτήρια του ”Lost Between Worlds” Expansion για το Far Cry 6

Στο νέο αυτό expansion οι παίκτες θα ξεκινήσουν ένα νέο ταξίδι με τον/την Dani Rojas, το οποίο λαμβάνει χώρα σε μία ”fractured” εκδοχή της Yara. Έπειτα την εξερεύνηση ενός μυστηριώδους τόπου, στον οποίο υπήρξε μία πρόσκρουση ενός μετεωρίτη, ο Dani θα βρεθεί σε ένα παράξενο μέρος στο οποίο κατοικεί μια παράξενη μορφή ζωής με όνομα Fai.

Οι παίκτες θα πρέπει να επισκευάσουν το σπασμένο διαστημόπλοιο του Fai συλλέγοντας πέντε lost shards, με το καθένα να αυξάνει τα στατιστικά του Dani για επιβίωση, φέρνοντας τον πιο κοντά στη διαφυγή.

Οι παίκτες για να ανακτήσουν τα shards, θα πρέπει να βασιστούν στις ικανότητές τους, περνώντας από 15 δοκιμασίες γεμάτες πρόκληση οι οποίες ονομάζονται Rifts. Σε κάθε χαρακτηριστικό Rift, όπως ένα θρυμματισμένο φρούριο κρεμασμένο στον ουρανό και μια υποβρύχια Esperanza γεμάτη θανατηφόρες παγίδες, οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν διαφορετικούς κινδύνους και αλλόκοτα εμπόδια.

Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν πώς θα προσεγγίσουν κάθε Rift και θα αποκαλύψουν ισχυρά όπλα και εργαλεία στην πορεία και θα συλλέξουν energy fragments διάσπαρτα σε όλη την περιοχή, επιτρέποντάς τους να αναβιώσουν και να ξαναδοκιμάσουν ένα Rift, εάν είναι απαραίτητο.

Επίσης θα διατεθούν νέα όπλα και θεματικά skins από το expansion.

Το Lost Between Worlds αναμένεται στις 6 Δεκεμβρίου και θα έχει κόστος €19.99.

Όμως δεν τελειώνει εκεί. Η Ubisoft ανακοίνωσε πως θα υπάρξει και δωρεάν δοκιμή του Far Cry 6 μέσω μίας free trial έκδοσης για PlayStation, XBOX και PC. Επί προσθέτως, το παιχνίδι διατίθεται αυτή την περίοδο και σε έκπτωση 67%! Επίσης στο παιχνίδι, μέσω σχετικού update θα προστεθεί και το New Game+.

Δείτε όλο το Livestream παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.