Αποκαλύφθηκε και το τελευταίο μυστικό στο The Witcher 3, 7 χρόνια μετά!

543

Πάρα πολλοί παίκτες βρίσκονται ακόμη σε διαδικασία, αναζήτησης και εξερεύνησης του The Witcher 3, θέλοντας να αποκαλύψουν όλα τα μυστικά τα οποία έχει κρύψει καλά η CD Project Red στον εξαιρετικό open-world RPG τίτλο της.

Πιο συγκεκριμένα ένα μυστικό αποκαλύφθηκε έπειτα από 7 χρόνια, μέσω κάποιων στοιχείων που έδωσε σε πρώτη φάση ο quest designer του παιχνιδιού Philipp Weber.

Ο YouTuber xLetalis δεν έχασε στιγμή, και κατάφερε να βρει ένα μυστικό στο παιχνίδι, 7 χρόνια μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού καθώς και 7 in-game χρόνια που απαιτούνται ώστε να βγει στην επιφάνεια αυτό το μυστικό, όλως τυχαίως!

Ο Weber, έδωσε στην ουσία τα ”φώτα” του στο YouTuber κάνοντας ένα σχόλιο σε ένα video του, για τη Vivienne που γνωρίσαμε στο Blood and Wine Expansion, λέγοντας:

”Διερωτώμαι πότε οι παίκτες θα καταφέρουν να βρούνε το τελευταίο της μυστικό”. Σε σχετικό Livestream που πραγματοποίησε ο Weber έδωσε περισσότερες πληροφορίες λέγοντας πως το μυστικό βρίσκεται στο Skellige και ότι θέλει πολύ περισσότερο χρόνο απ’ ότι ενδεχομένως πιστεύουν πολλοί. Και κάπου εκεί ο xLetalis έβαλε ως στόχο να βρει το μυστικό.

Και η ιστορία αρχίζει ως εξής. Nα αναφερθεί πως παρακάτω ακολουθούν spoilers!

Ο Geralt πρέπει να ερευνήσει μία κατάρα η οποία έχει πέσει πάνω στη Vivienne de Tabris. Αυτή η κατάρα, καθώς εξελίσσεται αλλά και καθώς περνά ο χρόνος, κάνει τη γυναίκα να μεταμορφώνεται σταδιακά σε πτηνό, με αυτή να καταφεύγει σε διάφορες μεθόδους για να το μετριάσει όπως μαγικά φίλτρα, με σκοπό να καλύψει το ράμφος που δημιουργείται στο πρόσωπο της, τα νύχια και τα φτερά της.

Η κατάρα μπορεί να λυθεί με διάφορες τακτικές και η μία από αυτές είναι να μεταφέρουν τη γυναίκα μέσα σε ένα αυγό. Όμως, το πρόβλημα εδώ είναι, πως η Vivienne μπορεί να πεθάνει έπειτα από 7 χρόνια.

Αν ο παίκτης επιλέξει αυτή τη μέθοδο, η κατάρα δε θα υφίσταται και η Vivienne θα κάνει ένα ταξίδι στον κόσμο εκμεταλλευόμενη τον χρόνο που της απομένει πριν πεθάνει, με πρώτο προορισμό το Novigrad και έπειτα στο Skellige.

Και εδώ έρχεται το μυστικό. Έπειτα από 7 in-game χρόνια, η Vivienne όντως πεθαίνει, όπως αρχικά την είχε ειδοποιήσει και ο Geralt πριν προχωρήσουν σε αυτή τη λύση! Ο YouTuber, κατάφερε άμεσα να προχωρήσει τον χρόνο. Ο Geralt ήταν δίπλα της, ο YouTuber προσπέρασε τους μήνες και η Vivienne άφησε την τελευταία της πνοή!

Ακολουθεί το σχετικό video:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.