Απεβίωσε σε ηλικία 45 ετών η Annie Wersching, γνωστή και ως η ”Tess” του The Last of Us

294

Πολύ κακά τα νέα για να αρχίσει η εβδομάδα!

Δυστυχώς, πριν λίγες ώρες, άφησε την τελευταία της πνοή η Annie Wersching, σε ηλικία 45 ετών, χάνοντας την μεγάλη μάχη με την επάρατη νόσο. Εμείς οι gamers την γνωρίσαμε από την εμβληματική της παρουσία στο The Last of Us, μιας και ήταν αυτή η οποία δάνεισε την φωνή της και το πρόσωπό της στην Tess.

Όμως, πίσω της άφησε και μία καριέρα πολύ σημαντική μιας και έπαιξε σε πολλά γνωστά projects όπως στο Star Trek: Picard, 24, Timeless, The Rookie και ακόμη περισσότερα. Συνεργάτες της, φίλοι και φυσικά ο σύζηγος της χαιρέτησαν μέσω social media την ταλαντούχο ηθοποιό, με το μήνυμα του Stephen Full όμως (του άντρα της) να είναι αρκετά χαρακτηριστικό:

Υπάρχει ένα τεράστιο κενό στην ψυχή αυτής της οικογένειας σήμερα. Αλλά μας άφησε τα εργαλεία για να το γεμίσουμε. Έβρισκε το θαύμα στις πιο απλές στιγμές. Δεν χρειαζόταν μουσική για να χορέψει. Μας έμαθε να μην περιμένουμε την περιπέτεια να μας βρει. ‘Πηγαίνετε να τη βρείτε. Είναι παντού.’ Και ακριβώς αυτό θα κάνουμε.

Ενώ το δικό του μήνυμα άφησε και ο Troy Baker, ο Joel του The Last of Us:

Μην χάνετε ποτέ την ευκαιρία να πείτε σε κάποιον ότι είστε ευγνώμονες για το απλό δώρο του να τον γνωρίζετε. Annie, τόσο μεγάλο μέρος της Tess είναι αυτό που εμπότισες στον χαρακτήρα. Η δύναμή σου είναι η δύναμή της και κατά κάποιο τρόπο, δεν ζεις μόνο σε αυτήν, αλλά στους πολλούς ρόλους που έδωσες στη ζωή.

Mου λείπει ο ανόητος φίλος που βοήθησε να φέρω στην ζωή την tess. Annie, μας άφησες πολύ νωρίς. Θα είσαι για πάντα μέλος της οικογένειας του TLoU και της Naughty Dog. Οπαδοί του TLoU… ας δείξουνε από τι είμαστε φτιαγμένοι. Σκεφτείτε να κάνετε μία δωρεά στο gofundme για τα παιδιά της.

ανέφερε μέσω Twitter ο Neil Druckmann, δημιουργός των παιχνιδιών και executive producer της σειράς The Last of Us.

https://twitter.com/Neil_Druckmann/status/1619841759223361536?cxt=HHwWgMDRre3f6vosAAAA

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.