Ακόμη μία πηγή επιβεβαιώνει την άφιξη του Horizon Zero Dawn σε PC!

671

Πριν καιρό, σας είχαμε ενημερώσει πως o Anton Logvinov, Ρώσος blogger, είχε επιβεβαιώσει ότι το Horizon Zero Dawn θα ερχόταν τον Φεβρουάριο του 2020 σε κατόχους PC. Ο ίδιος αναφέρει, πως είχε μιλήσει με διάφορους developers οι οποίοι εργάζονται σε νέα Projects που αφορούν το PS5. Η Sony, έχει δώσει την εντολή σε αυτούς να ‘‘έχουν συνέχεια στο μυαλό τους μια PC έκδοση”.

Περισσότερα εδώ.

Φωτιές επί του θέματος έρχεται να βάλει τώρα και το Kotaku. Πιο αναλυτικά, ο Jason Schreier, αναφέρει πως το παιχνίδι όντως θα έρθει σε PC μέσα στο 2020.

Συνεχίζοντας, αναφέρει πως η εν λόγω κίνηση δείχνει από μεριάς Sony, την πρόθεση να κυκλοφορεί από εδώ και στο εξής τα παιχνίδια της και σε PC.

Το Horizon, θα κυκλοφορήσει και στο Steam και στο Epic Games Store εάν και ακόμη αυτό δεν έχει κλείσει ακόμη. Να θυμίσουμε πως το Horizon δεν θα είναι το πρώτο αποκλειστικό παιχνίδι της Sony, που θα έρθει σε PC. Το Death Stranding, το οποίο χρησιμοποιεί την ίδια μηχανή γραφικών με το Horizon Zero Dawn θα έρθει το καλοκαίρι και αυτό σε PC.

Τέλος, ο γνωστός δημοσιογράφος επικαλείται τρεις διαφορετικές πηγές, οι οποίες γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τα σχέδια της Sony.

Περιμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.