Ίσως υπάρξει καθυστέρηση του PS5 και Xbox Series X λόγω κοροναϊού

755

Τα PlayStation 5 και Xbox Series X έχουν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν την εορταστική περίοδο.

Όντας φυσικά ηλεκτρονικές συσκευές και όπως συμβαίνει στις περισσότερες ηλεκτρονικές συσκευές κάθε είδους, αυτές ή μέρη αυτών θα κατασκευαστούν στην Κίνα. Όπως όλοι γνωρίζουμε αυτή την στιγμή η χώρα περνάει μία πρωτόγνωρη και δυσάρεστη κατάσταση, με το γνωστό σε όλους κοροναϊό.

Αξίζει να αναφέρουμε πως κατασκευάστριες εταιρίες όπως η Foxconn η οποία παράγει τα iPhones βρίσκεται σε καραντίνα!

Επίσης, η Nintendo με επίσημη ανακοίνωση ενημέρωσε πως η παραγωγή των Nintendo Switch καθυστερεί εξαιτίας του ιού και για αυτό υπάρχουν καθυστερήσεις για αποστολές προς την Ιαπωνία.

Από αυτό φυσικά φαίνεται πως ίσως να μην ξεφύγουν και οι κονσόλες της επόμενης γενιάς. Παρακάτω θα δούμε την δήλωση της επενδυτικής τράπεζας Jefferies Group, η οποία δήλωσε μεταξύ άλλων:

”Αυτή την στιγμή ο τομέας των video-games κατασκευάζει ή ξεκινά να κατασκευάζει την -έπειτα από πολλά χρόνια- αλλαγή γενιάς που είναι προγραμματισμένη να έρθει την εορταστική περίοδο του 2020. Αν το κλείσιμο εταιριών περάσει τον έναν μήνα ή διαρκέσει κάπου τόσο, το πρόγραμμα των παιχνιδιών θα αλλάξει. Οι νέες κονσόλες επίσης αναμένεται να υποφέρουν από αυτό το πρόβλημα, με το διαθέσιμο στοκ. από αυτή την διαρκής αναστάτωση,λίγο πριν το επίσημο ντεμπούτο τους”.

Φυσικά δεν έχουμε κάποιες επίσημηες ανακοινώσεις από Sony και Microsoft αλλά σίγουρα δεν είναι απίθανο να έχουμε θέματα στην κυκλοφορία των PS5 και Xbox Series X.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.