Έρχεται Grand Theft Auto Remastered τριλογία από την Rockstar; (ΦΗΜΗ)

496

Τον τελευταίο καιρό η αλήθεια είναι πως όλο και περισσότερες φήμες κάνουν την εμφάνιση τους για το πολυπόθητο GTA VI, όμως είχαμε κάποια νέα leaks που αφορούν μεν το franchise, αλλά όχι το GTA VI.

Μέσω των forums του GTA Online, προέκυψε από πολύ γνωστούς και έμπιστους leakers, ότι η Rockstar εργάζεται σε μία Remastered τριλογία, η οποία εμπεριέχει τα Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City και Grand Theft Auto: San Andreas. Oι Leakers, δεν το είπαν ξεκάθαρα, αλλά πόσταραν κάποια περίεργα πράγματα που κάποιος βάζοντας τα σε σειρά, δείχνουν ξεκάθαρα το παραπάνω.

Επί προσθέτως προκύπτει, ότι το πρώτο trailer βρίσκεται κοντά ενώ η ανακοίνωση της τριλογίας θα γίνει μέσα στις επόμενες 90 μέρες.

Και έχει και συνέχεια. Ο χρήστης του Twitter με όνομα uNi, ο οποίος και αυτός έχει ανάμειξη με τους παραπάνω leakers, ανέβασε μία φωτογραφία με τις γνωστές shark cards. Οι αριθμοί είναι το 2001, 2002 και 2004 που είναι φυσικά οι ημερομηνίες κυκλοφορίας των GTA III, Vice City και San Andreas αντίστοιχα.

Για να δούμε, τι ετοιμάζει η Rockstar!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.