Έρχεται μάλλον η Game of The Year Edition του Cyberpunk 2077

207

Σύμφωνα με το Insider Gaming και τον γνωστό Insider Tom Henderson η CD Projekt Red ετοιμάζει την Game of The Year Edition του Cyberpunk 2077.

Όπως αναφέρει το site του Henderson, η Πολωνική εταιρία σε σχετική αναφορά προς τους επενδυτές της ανακοίνωσε μέσω του CEO της, Adam Kicinski ότι ετοιμάζεται η κυκλοφορία μίας GOTY Edition.

Η GOTY έκδοση θα έρθει λίγο μετά την κυκλοφορία του Phantom Liberty story Expansion το οποίο έχει ήδη ανακοινωθεί και αναμένεται το 2023. Άρα η GOTY έκδοση θα φέρει μάλλον το παιχνίδι παρέα με το Expansion σε ένα πακέτο.

Ο Kicinski μάλιστα σχολίασε:

Είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Το ίδιο έγινε και με το Witcher, το οποίο έπειτα τα δύο expansions κυκλοφόρησε και η Game of the Year Edition στην αγορά. Το ίδιο πράγμα ενδεχομένως να αναμένεται και σε αυτήν την περίπτωση.

Να πούμε πως δεν πρέπει να περιμένετε περισσότερα expansions ή dlcs για το Cyberpunk 2077, μιας και το Phantom Liberty θα είναι το μοναδικό. Η CD Projekt Red, ήδη έχει στρέψει την προσοχή της σε άλλα projects, όπως το επόμενο Witcher και το sequel του Cyberpunk 2077.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.