Όχι ένα, αλλά τρία είναι τα νέα δωρεάν παιχνίδια της ημέρας στο Epic Games Store

424

Όγδοη συνεχόμενη ημέρα με δωρεάν παιχνίδια από την Epic Games, και σήμερα την τιμητική του έχει το Fallout franchise, μιας και μπορείτε να βάλετε τρία παιχνίδια στη συλλογή σας, από το αγαπημένο franchise και πιο συγκεκριμένα τις πρώτες εμβληματικές εμπειρίες που έμελε να εδραιώσουν ένα τεράστιο και αγαπημένο σύμπαν στη βιομηχανία.

Το πρώτο παιχνίδι είναι το Fallout: A Post Nuclear Role Playing Game, το οποίο κυκλοφόρησε το 1997. Πρόκειται για ένα role playing παιχνίδι το οποίο αναπτύχθηκε από την Interplay Productions.

Μπορείτε να το αποκτήσετε πατώντας εδώ.

Συνεχίζουμε με το Fallout 2: A Post Nuclear Role Playing Game το οποίο αποτελεί το sequel του Fallout: A Post Nuclear Role Playing Game. Κυκλοφόρησε το 1998 δια χειρός Black Isle Studios και ακολουθεί και αυτό την ίδια τακτική όντας ένα παλιάς κοπής RPG.

Μπορείτε να το αποκτήσετε πατώντας εδώ.

Τέλος, έχουμε το Fallout Tactics: Brotherhood of Steel ένα turn-based real time tactical RPG το οποίο λαμβάνει χώρα στο σύμπαν του Fallout. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2001 δια χειρός Micro Forte και αποτελεί στην ουσία ένα spin-off ή μία standalone εμπειρία αν θέλετε.

Μπορείτε να το αποκτήσετε πατώντας εδώ.

Και τα τρία παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα μέχρι αύριο Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 18:00, όπου και θα μάθουμε το νεότερο παιχνίδι.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.